Prettige Feestdagen

Geachte relatie,
Namens alle medewerkers van Asperion wensen wij u en uw medewerkers prettige kerstdagen en een voorspoedig 2011.

Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. Wij hopen deze voort te kunnen zetten in het nieuwe jaar en u steeds van dienst te mogen zijn.

"Elke gemiste euro drukt de winst"

Het mkb loopt jaarlijks € 1,1 miljard mis door niet of te laat betaalde facturen. Geld dat nodig is om de eigen rekeningen te betalen en nieuwe investeringen te doen.

In samenwerking met De Zaak biedt Asperion een volledige 22 pagina tellende handleiding voor een goed debiteurenbeheer: "In 10 stappen naar goed debiteurenbeheer".

Download hier de pdf

Aanbieding: Gratis € 55,- XpreZ tegoed

Asperion biedt u een gratis tegoed van € 5,- om de verzendservice XpreZ te proberen. De verzending van uw eerste facturen kost dus helemaal niets!
Ook verdubbelt Asperion tot eind 2010 uw eerste opwaardering (met een maximum van € 50,- per relatie).

Download hier de handleiding en begin vandaag!

Wist u dat...

"Ze doen wat ze beloven.."

LuJaBa BV is een enthousiast gebruiker van zowel online boekhouden als ook de uitgebreide Handelsmodules van Asperion. Zij stuurden ons de volgende brief:

Door: Jaco Luijendijk
van LuJaBa te Renswoude


Sinds dit jaar werkt LuJaBa met Asperion. En wat vermeld moet worden is dat ze doen wat ze beloven.

Wij als LuJaBa zijn een groothandel in duurzame producten en hebben elke dag te maken met correcte voorraden, in en verkoop orders. Een praktisch en betrouwbaar pakket hebben wij hier voor nodig.

Nu Asperion geheel online werkt kan de hele organisatie, waar ze zich ook bevinden, inloggen en hun werk uitvoeren. Offertes maken, orders uitwerken, het maakt niet uit.
Het kan allemaal, veilig en overal! Door de snelle en persoonlijke helpdesk hoeven we nooit lang te wachten en is er altijd een antwoord! Is het antwoord nog onbekend dan krijg je dit later alsnog netjes te horen.

Wat verder een prettige is, is het volgende, wij als LuJaBa hebben zo onze eigen manier van werken, en willen dus ook op onze eigen manier rapportages, prijslijsten, margeoverzichten etc. zien. Nu is het wel eens het geval dat dit niet standaard in Asperion zit. Maar mocht de functionaliteit zo handig zijn, ook voor andere gebruikers, dan wordt het netjes toegevoegd.

Een praktijk voorbeeld:
Standaard bij een product kun je een omschrijving en een beschrijving plaatsen. Alleen bij de beschrijving is de mogelijkheid om veel meer informatie kwijt te kunnen omtrent het product. Als wij een offerte maken dan moet de prospect ook weten wat dit product is/kan. Eerder deden wij dit via een extern Word bestand, maar tegenwoordig zit het netjes verwerkt in het offerte systeem verwerkt! Zodra de offerte order wordt is de regel er uit en wordt het verder keurig verwerkt!

Dus wij als LuJaBa bevelen dit (voordelige) pakket graag bij anderen aan.
Omdat het doet wat het moet doen en zelfs meer!

Verder wensen wij jullie(Asperion) een goede verhuizing en wij blijven gaan voor een duurzame relatie!

Ook een bijdrage leveren aan de Asperion Nieuwsbrief? Email naar info@asperion.nl.