XpreZ – elektronisch verzenden van papieren facturen

Onder de naam XpreZ introduceert Asperion een service waarbij online gemaakte facturen met een muisklik naar de brievenbus van een klant gestuurd kunnen worden. Deze verzendservice wordt aangeboden in samenwerking met TNT Post.

De facturen worden voor u afgedrukt, gevouwen, in een envelop gedaan, gefrankeerd, verstuurd en bezorgd. U rekent af per verzonden factuur via een prepaid tegoed.
De kosten: vanaf 99 cent per factuur.

Voor deze dienst worden geen instapkosten gerekend en is geen extra abonnement nodig!

Bespaar tijd en kosten, bel 0294-49 23 23 of stuur een email naar helpdesk@asperion.nl

Aanbieding: Gratis €55,- XpreZ tegoed

Asperion biedt u een gratis tegoed van €5,- om de verzendservice XpreZ te proberen. De verzending van uw eerste facturen kost dus helemaal niets!

Ook verdubbelt Asperion tot eind 2010 uw eerste opwaardering (met een maximum van €50,- per relatie).

Vraag XpreZ aan.

Koppel Asperion met ABN AMRO

Nog steeds veel tijd kwijt met het handmatig invoeren van uw bankgegevens in uw boekhouding? Het kan ook automatisch!

Asperion en de ABN AMRO bank bieden een perfecte integratie tussen de boekhouding en banktransacties. Alle bankmutaties komen automatisch vanuit uw ABN AMRO betaalrekening naar uw Asperion boekhouding en zijn direct zichtbaar in uw administratie. De koppeling is in elk abonnement van Asperion kosteloos inbegrepen.

Bespaar tijd en vraag de koppeling vandaag nog aan bij ABN AMRO!
Of bel ABN AMRO: 0900 - 00 24 (€ 0,10 p/m)

Direct aanvragen bij ABN AMRO..

De kracht van Sámen Wérken

Door: Daniël Bosma
van Vrieswijk Geenen Accountants te Nijmegen


Eén van de mooiste functionaliteiten van Asperion is dat de samenwerking tussen accountant- administratiekantoor en de ondernemer centraal kan staan. Mijn indruk is dat de traditionele manier van werken dikwijls is dat de schoenendoos met administratieve stukken eens per maand of kwartaal langs wordt gebracht. Met de bemoedigende woorden "zoek het maar uit" wordt afscheid van elkaar genomen. Een gemiste kans voor een goed inhoudelijk contactmoment.

Het kan ook anders: Samenwerken.
Met behulp van Asperion geef je op een heel natuurlijke manier gestalte aan de vraag: wie doet wat?

Omvangrijk is het aantal taken dat een ondernemer zelf kan doen of kan overlaten aan het accountant- of administratiekantoor: verkoopnota's maken, incasso's regelen, debiteurenbeheer, inkoopnota's inboeken, betalingen verzorgen, bankmutaties verwerken, afstemming openstaande posten, omzetbelasting verzorgen, loonjournaalposten importeren, periodieke rapportages verzorgen, etcetera.

Wanneer de accountant al die taken samen met de ondernemer invulling kan geven gaat het eerstvolgende gesprek heel anders: In plaats van "zoek het maar uit" gaat het over: "dit is de stand van zaken van afgelopen maandag". Daarbij heeft de rol van de boekhouder een metamorfose ondergaan: Nu is hij Financieel Coach en dat allemaal met Asperion.

Tip: Voor een goede samenwerking en een verruimd inzicht in de administratie kun je inkoopnota's (laten) inboeken door gebruik te maken van factuurscans.

Ook een bijdrage leveren aan de Asperion Nieuwsbrief? Email naar info@asperion.nl.