Asperion heeft een nieuw thuis

Na 5 jaar op de Flevolaan in Weesp te zijn gevestigd, is het zover.
Per 1 februari 2011 verhuist Asperion naar een mooie nieuwe locatie aan Gooimeer 4 - 35, in Naarden.


We zullen verhuizen op vrijdag 28 januari a.s.
De helpDesk blijft uiteraard zonder onderbreking bereikbaar.
U kunt ons na die dag niet meer via de oude telefoonnummers bereiken. We zijn nu reeds bereikbaar via onze nieuwe telefoonnummers :

088 - 5 11 11 11 (helpdesk) en 088 - 5 11 11 55 (receptie).

Asperion - erkend leerbedrijf

Onlangs heeft Asperion een erkenning van ECABO ontvangen als leerbedrijf. Zo kunnen (V)MBO leerlingen praktijkgerichte stages lopen als Applicatie-ontwikkelaar, Marketing Medewerker of Assistent Communicatiemedewerker. Op dit moment heeft Asperion stageplaatsen beschikbaar voor twee Marketing Medewerkers.

Vooruitblik: Aanmaningen via XpreZ.

Binnenkort wordt XpreZ uitgebreid met een veel gevraagde nieuwe functionaliteit – versturen van aanmaningen.

Met XpreZ kunt u facturen vanuit Asperion met een muisklik naar de brievenbus van een klant versturen. Deze verzendservice wordt aangeboden in samenwerking met TNT Post. Facturen en aanmaningen worden voor u afgedrukt, gevouwen, in een envelop gedaan, gefrankeerd, verstuurd en bezorgd.

Download hier de handleiding en begin vandaag!

Wist u dat...

"Asperion maakt boekhouden leuker.."

Administratiecoach is een enthousiast gebruiker van Asperion. Zij stuurden ons de volgende brief:

Door: Sandra Oudshoorn
van Administratiecoach te Gouda


Bijna 2 jaar geleden maakte ik via een cliënt kennis met het boekhoudpakket van Asperion en de medewerkers van Asperion. Al gauw ontdekte ik de voordelen zowel voor de ondernemer als ook voor de ondersteunde administratiecoach!

Vanwege het gebruiksgemak van Asperion is boekhouden goed toegankelijk voor ondernemers en krijgt samenwerken aan de administratie echt inhoud.

Ondernemers zien vaak het bijhouden van de administratie nog als een opgave, een goede begeleiding maakt het echter een stuk leuker. Nu hoeft de administratie niet meer achteraf ingeboekt of ingeleverd te worden bij de boekhouder (soms letterlijk nog in de schoenendoos), maar kan meteen online worden ingevoerd en bekeken door beide partijen.
Een goed ingerichte en up-to-date boekhoudadministratie heeft grote meerwaarde. Ik vind het een leuke uitdaging om de ondernemer stukje bij beetje meer te betrekken bij de boekhouding en hem/haar daadwerkelijk te laten zien dat een bijgewerkte boekhouding ook als managementtool ingezet kan worden, dankzij de vele standaard aanwezige rapportages in Asperion. De boekhouding gebruiken als middel voor de bedrijfsvoering met actuele cijfers die wat zeggen over de kosten, de winstmarge, de omzet en de winst...

Ook een bijdrage leveren aan de Asperion Nieuwsbrief? Email naar info@asperion.nl.