Accountancy update 2019

Uitnodiging voor accountants- en administratiekantoren

Op dinsdag 26 november en donderdag 28 november a.s. vinden bijeenkomsten plaats om u als Asperion gebruiker óf toekomstige gebruiker te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de accountancy branche en hoe Asperion daarop inspeelt. Onderwerpen die specifiek voor u en uw cliënten van belang zijn, zoals bijvoorbeeld PSD2 en de nieuwe kleine ondernemersregeling staan in ieder geval op de agenda.

Daarnaast bieden de bijeenkomsten ook de mogelijkheid om eens van gedachten te wisselen met uw collega’s en kennis te maken met medewerkers van Asperion, die u doorgaans alleen via de telefoon spreekt of waarmee u via e-mail contact heeft gehad.

We willen u hierbij dan ook van harte uitnodigen om aanwezig te zijn op 26 óf 28 november vanaf 15:30 uur op ons kantoor in Naarden, Gooimeer 4, op de 2e verdieping.

Er is altijd ruime belangstelling voor de “accountancy update”- bijeenkomsten, dus meldt u uiterlijk vóór 1 november aan via de knop “Aanmelden” onder aan deze pagina.

U kunt bij de aanmelding aangeven welke dag uw voorkeur heeft, met hoeveel personen u aanwezig zult zijn en of u een broodje mee wilt eten in de pauze.

We hopen uiteraard dat we u mogen verwelkomen op één van deze dagen!

Met vriendelijke groet,

Wil de Vries

Accountancy Desk

Accountancy Update 2019