Nieuwsbrief

Editie 02, 2016

Vanaf nu is het ook mogelijk om uw online boekhoudpakket van Asperion te koppelen met Knab Zakelijk; het zakelijke bankpakket van de jonge online bank.

Werkt u in een administratie samen met uw accountant of boekhouder ůf heeft u een eigen abonnement, dan kunt u deze boekhoudkoppeling gebruiken om nog efficiënter te kunnen werken.

Uw bankmutaties komen met deze koppeling automatisch in uw boekhouding terecht. Geen rompslomp met het downloaden van de mutaties en het importeren hiervan. Dit behoort nu tot de verleden tijd. Lees meer...

De Knab bank is de 4e bank die Asperion aansluit via deze koppeling. Eerder was er al een koppeling met de ING Bank, Rabobank en de ABNAMRO bank. Zodra een bank bereid is een koppeling te realiseren staat Asperion altijd vooraan, om haar klanten te kunnen voorzien van gemak en efficiëntie.


Over de Knab bank
Knab is een jonge online bank. In 2012 opgericht vanuit de overtuiging dat het anders moet in de financiŽle wereld. Dat het niet langer mag draaien om de banken en hun producten. Maar om jou. Want als jij alles geeft, verwacht je dat ook van je bank. Daarom helpt Knab jou om alles uit je geld te halen. Altijd en overal. Voor een vast, laag maandbedrag. Lees meer...


Met vriendelijke groet,
Asperion HelpDesk.


Nutigge links:
  - Online Help: Automatische Bankkoppeling met de KNAB Bank
  - Online Help: Automatische Bankkoppelingen
  - Knab Bank Website