Nieuwsbrief

Nummer: 02-2017De afgelopen tijd hebben we weer hard gewerkt aan nieuwe functionaliteit voor het MKB en de accountancy. Functies die de efficiëncy verhogen en die een nieuwe dimensie kan toevoegen aan de samenwerking tussen U en uw accountant.  
Verder in deze nieuwsbrief:
- BTW Suppletie
- De PortalDesk module
- Bonnen verwerking


BTW Suppletie aangifte

Hebt u in een voorgaande periode te veel of te weinig btw aangegeven? Dan moet u uw btw-aangifte corrigeren. Dat kan met een zogenoemde suppletie omzetbelasting.

De suppletie aangifte kan nu vanuit de administratie automatisch worden aangemaakt en direct via Digipoort electronisch worden ingediend.

Zo gebruikt u de Suppletie functie...
Belastingdienst

Bonnen verwerking

Asperion biedt, net als met inkoop- en verkoopfacturen, de mogelijkheid om bonnen snel en eenvoudig en volledig digitaal te verwerken.

Bonnen kunnen worden aangeleverd door scannen, uploaden, drag&drop en emailen al naar gelang de functies in de modules PortalDesk, AdmInbox, Financieel of de mobiele App.

Bonnen kunnen vervolgens worden verwerkt in het subboek of direct worden gekoppeld aan kosten in het bankafschrift, kasboek of memoriaal.

Met trefwoorden kunnen bonnen snel worden verwerkt op de juiste kosten of achteraf worden gekoppeld aan het bankafschrift.

Zo kunnen bonnen verwerkt worden...


Bonnenverwerking

De PortalDesk module

De PortalDesk is het virtuele bureaublad in de Cloud. Het is speciaal ontwikkeld voor ondernemingen die de boekstukken aan de accountant aanleveren voor verdere verwerking. Omgekeerd kan de accountant ook voor u bestemde rapportages en aangiften op het bureablad deponeren.

Hiermee behoort de oude schoenendoos met papieren boekstukken definitief tot het verleden. Het maakt uzelf nog efficiënter want u kunt alle boekstukken direct versturen. Opsparen is niet meer nodig. Uw huidige Asperion modules en dashboard functies koppelen, waar nodig, naadloos met de PortalDesk.

Meer informatie over de PortalDesk: Lees meer...
Of bekijk de PortalDesk video's

PortalDesk

Uitgelichte functies PortalDesk

  • Digitale aanlevering van alle boekstukken aan accountant of boekhouder Lees meer....
  • Delen van electronisch dossier met uw accountant/boekhouder
  • Klaarzetten van rapportages door uw accountant of boekhouder
  • Accorderen van aangiften (OB, Suppletie en ICP) met logfunctie
  • Automatische aangifte verzending Digipoort na accoord bevinding
  • U ontvangt Emails ter accordering en verzendbevestiging van aangiften

...en nog veel meer. Lees hier alle PortalDesk functies voor u en uw accountant/boekhouder in PortalDesk pagina's van de Online Help.