Nieuwsbrief

Editie 03, 2016In deze nieuwsbrief vindt u de laatste nieuwe functies en verbeteringen die zijn toegevoegd in Asperion. Zo houden we u up-to-date met de mogelijkheden van het product.  
Verder in deze nieuwsbrief:
- Nieuw: QR-betaalcode op factuur
- Nieuw: Valuta Omrekencalculator
- Nieuw: Automatisch verwerken te accorderen facturen
- Vacature: Senior Customer Consultant
- Overige Releases


Nieuw: Betalen via QR-code op uw factuur

Asperion heeft nu de mogelijkheid om een QR-betaalcode te printen op de PDF factuur. Via deze QR-betaalcode kunnen klanten van o.a. de ING Bank de factuur via de Bankieren App op hun smartphone eenvoudig en snel betalen.

De QR-code wordt op de factuur afgedrukt en bevat de belangrijkste factuurkenmerken. Met de bankapp kan de QR-betaalcode gescand worden. Hierbij wordt alle informatie alvast ingevuld en de betaling kan snel worden uitgevoerd.

Asperion is een van de eerste die deze handige nieuwe betaalwijze toevoegt. De QR-betaalcode is standaard beschikbaar voor alle klanten die met de module Facturatie werken.

Meer informatie en instructie: Lees meer...

Nieuw: Valutaconversie naar Euro

Inkoopfacturen die in andere valuta (dan de Euro) worden weergegeven, kunnen bij het boeken met een simpele handeling snel in de equivalente eurowaarde worden omgerekend.

Stel u boekt een factuur van USD 100,-. U vult in eerste instantie dan 100 in in het bedragveld en klikt op het valutaconverter icoon. De koers wordt direct omgerekend naar Euro's op basis van de meest actuele opgegeven koers.

Lees meer....
Euro Calculator

Nieuw: Accordering automatisch verwerken

Door een inkoopfactuur eerst door de juiste personen te laten accorderen, wordt zekergesteld dat de factuur alleen betaald wordt als deze klopt en alles volgens afspraak is geleverd.

Met de accorderingsfunctie hoeft de factuur niet fysiek naar alle belanghebbenden verstuurd te worden. In plaats daarvan ontvangen alle belanghebbenden, de een na de ander, een e-mail dat er een factuur ter accordering klaarstaat. Het kunnen ook meerdere facturen tegelijkertijd zijn.

De factuur kan snel online ingezien en geaccordeerd worden. Er kan ook met de Asperion App geaccordeerd worden. Dat is handig als je onderweg geen PC bij de hand hebt.

Nieuw is dat het verwerken van de facturen en het versturen van de e-mail nu geheel automatisch kan worden uitgevoerd.

Lees meer...


Accorderen van inkoopfacturen

GEZOCHT: Ervaren Customer Consultant (m/v)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die samen met zijn/haar collega's ervoor zorgt dat gebruikers van Asperion software het maximum uit hun investering kunnen halen.
Doel is om de afhandeling van supportverzoeken zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen zodat de klant weer snel verder kan.

Weet u een geschikte kandidaat? Zie het volledige profiel...


Vacature

Overige Releases

In de afgelopen periode is o.a. released:
  • Versturen van kopie facturen per e-mail.
  • Versturen van inkooporders per e-mail.
  • Automatische Bankkoppeling met de Knab:   Lees meer...
  • Kosten en opbrengsten spreiden met Transitorische Posten :   Lees meer...
  • Automatische koppeling met loonpakket Nmbrs :   Lees meer...