Nieuwsbrief

Nummer: 03-2017


De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan nieuwe functionaliteit voor het MKB en de accountancy.

Functies, die de efficiëncy verhogen en die een nieuwe dimensie toevoegen aan de samenwerking tussen ondernemer en accountant.
 
Verder in deze nieuwsbrief:
- Nieuw: Asperion APP 1.8
- Real-time koppeling Bunq
- Prijsverlaging OCR
- Bijgewerkte koppeling ING bank
- Enquête van de Belastingdienst
- Nieuw: Sneller invoeren facturen


Asperion Mobile App v1.8

Onlangs is de nieuwe app beschikbaar gekomen. Heeft u deze al op uw smartphone geïnstalleerd?

Met de nieuwe app is het bijvoorbeeld mogelijk om nog sneller facturen en bonnetjes te uploaden. Ook is de mogelijkheid toegevoegd om in te loggen d.m.v. een vingerafdruk.

Lees meer over de functies van de app....
Asperion Mobile

Real-time koppeling bunq-bankbunq-bank
In samenwerking met bunq heeft Asperion een nieuwe automatische -- real-time -- koppeling. Zo is het mogelijk om de administratie te koppelen met een bunq account en real-time bankmutaties te ontvangen.

De bunq koppeling wordt toegevoegd aan de reeks met bestaande bankkoppelingen. Zo zijn er al automatische koppelingen met de ING bank, Rabobank, ABNAMRO en de Knab.

Ook een bunq koppeling activeren...

OCR permanent in prijs verlaagd

De OCR-functie voor het automatisch herkennen van boekstukken is volledig geïntegreerd in de AdmInbox module. Gebruik van de OCR functie maakt het mogelijk dat elke inkoop- of verkoopfactuur, na uploaden, volautomatisch herkend en geboekt kan worden.

Aan het gebruik van de OCR-functie zijn per factuur kosten verbonden. Door de sterke toename van het gebruik van de OCR-functie is het mogelijk geworden om de kosten per scan te verlagen.

Zo wordt het voor nog méér gebruikers interessant om het handmatig boeken te gaan vervangen door het automatisch boeken met de OCR functie.

Wat is het nieuwe tarief?
Het tarief per scan is verlaagd naar 24 punten per scan. Dit komt overeen met 24 eurocent.

Meer info over scannen en herkennen...

Robotic Accounting

Enquête van de Belastingdienst

bunq-bank In samenwerking met de Belastingdienst is Asperion de BTW aangifte functie aan het optimaliseren. Zou u zo vriendelijk willen zijn de (maximaal 3) vragen te beantwoorden in deze korte enquête? Zo krijgen we meer inzicht in het gebruik van de BTW aangifte functie.

Alvast bedankt, namens Asperon en de Belastingdienst

Bijgewerkte koppeling ING bank
Nu ook betaal- en incasso-opdrachten versturen via de automatische ING bank-koppeling.
Lees meer...

Invoer facturen verbeterd
Het boeken van een factuur, zowel voor boeken met als zonder factuurscan, is vereenvoudigd. Dit bevordert de snelheid en het gemak tijdens de invoer en het wijzigen van facturen.
Lees meer...