Nieuwsbrief

2019 - 01

Nieuwe markt. Nieuwe kansen. Nieuwe tools voor de accountancy.

De ZZP markt in Nederland is enorm hard aan het groeien en elke dag komen er weer nieuwe ZZP'ers bij. Hierdoor ontstaat er vraag naar nieuwe en verbeterde (boekhoud-)software om onder andere het versturen van de omzetbelasting, de winstaangifte voor inkomsten belasting en facturen zo eenvoudig mogelijk te maken voor deze ondernemers. Met de AdmInbox ZZP van Asperion doet de ZZP'er eenvoudig zelf zijn administratie of werkt prettig samen met een accountant aan zijn boekhouding. Voor accountants- en administratiekantoren is er nog veel winst te behalen uit deze hard groeiende ZZP markt. De ondernemer kan veel zelf, maar uw hulp om alles te controleren en jaarlijks af te ronden is essentieel.

Het was niet altijd kosten effectief om als accountant de ZZP'ers te ondersteunen bij de boekhouding. Die tijd is voorbij met de introductie van de AdmInbox-ZZP van Asperion!

Bekijk de ZZP tools voor de accountancy hier!

De gratis online demo voor accountants

Online Demo Niet alleen voor nieuwe accountants(kantoren) maar ook voor bestaande accountants(kantoren) bieden wij de mogelijkheid om gratis een persoonlijke online demo te volgen waarin direct vragen beantwoord worden en nuttige tips worden gegeven. Daarnaast kunnen accountants een afspraak maken om langs ons kantoor te komen voor updates.

Vraag hier een demo aan! www.asperion.nl/accountant/

Urenregistratie voor ZZP'ers!

Ondersteunt u als accountant / adviseur al ZZP'ers met de module AdmInbox ZZP?

Dan is het belangrijk om te weten dat de AdmInbox-ZZP nu ook de mogelijkheid biedt de gewerkte uren per dag op meerdere activiteiten vast te leggen om vast te stellen of het urencriterium wel of niet behaald is of gaat worden. De Belastingdienst biedt ondernemers immers belasting besparende regelingen als deze aan het zogenaamde urencriterium voldoen. Met deze nieuwe functie is de module AdmInbox ZZP nog aantrekkelijker geworden om deze in te zetten voor deze specifieke doelgroep.

Urenregistratie voor ZZP-ers
De functie urenregistratie is speciaal ontwikkeld voor gebruikers van de module AdmInbox ZZP.

Meer informatie over de urenregistratie voor de ZZP'er? Ga naar deze pagina in onze Online Help.

Scan-en-Herken in prijs verlaagd

Scannen en Herhennen Steeds meer gebruikers maken gebruik van onze slimme Scan-en-Herken functie. Inkoopfacturen, verkoopfacturen en zelfs bonnetjes kunnen worden herkend en tot conceptboeking worden verwerkt. De scans kunnen eenvoudig worden aangeleverd via e-mail of de Asperion Mobile app en uiteraard is het ook mogelijk om ze in te scannen of te uploaden. De prijzen voor de verwerking van de scans via OCR (Optical Character Recognition) zijn flink verlaagd: er kan nu voor een vast laag bedrag per administratie per maand een onbeperkt aantal scans worden verwerkt!

Neem voor meer informatie contact op met de HelpDesk via e-mail: HelpDesk@asperion.nl

Asperion Mobile app update

De Asperion Mobile app is verder aangepast en dan met name de look en feel van de app. Onze app is gratis inbegrepen bij elk Asperion abonnement om ook onderweg kritische bedrijfsinformatie bij de hand te hebben.

Download de app voor iPhone of Android: Downloaden

Asperion Mobile App

Asperion REST API

Via de REST API (Application Programming Interface) kan Asperion onderling communiceren met andere softwareprogramma's. Softwareleveranciers kunnen gegevens aanleveren en ophalen uit Asperion en zo een geïntegreerde oplossing aanbieden. Voor meer informatie over de API of het aanmelden als API partner klik hier.

Op 25-06-2019 vindt de eerste API bijeenkomst plaats.
Heeft u interesse? Ga naar aanmelden voor de API bijeenkomst. Aanmelden

Releases in de afgelopen periode

Dit jaar zijn er weer vele nieuwe functies toegevoerd of verder verbeterd. Hieronder een aantal van deze releases nogmaals uitgelicht voor als u deze heeft gemist.

 De BTW aangifte flow ontwikkeld in samenwerking met de Belastingdienst. Lees meer..

 BTW berekening i.v.m. privé gebruik van de auto van de zaak. Lees meer..

  ICP opgave vernieuwd en controles uitgebreid Lees meer..

  Een Jaarovergang automatisch genereren Lees meer..