Nieuwsbrief

Accountants- en administratiekantoren editie
Januari 2013

Asperion introduceert de AdmInbox module

Het handmatig verwerken van papieren boekstukken behoort nu definitief tot het verleden! Met de AdmInbox module kunnen cliënten van accountants- of administratiekantoren voortaan alle boekstukken volledig digitaal versturen waarbij deze direct in de juiste administratie worden geplaatst. Het uitzoeken en sorteren van papieren boekstukken behoort definitief tot het verleden. Het handmatig inboeken trouwens ook. Want een simpel registratieproces resulteert in automatisch gegenereerde boekingen die alleen nog een eindcontrole van een boekhouder behoeven alvorens ze met één muisklik worden verwerkt.

Het zal even wennen zijn dat er geen papieren stapels meer te verwerken zijn. -"Maar als je er eenmaal aan gewend bent, dan wil je niet meer anders"- aldus een gebruiker die de afgelopen maanden aan één van de pilot fieldtests heeft deelgenomen. -"Controleren is altijd sneller dan boekstukken uitzoeken en handmatig inboeken"-. Gedurende de pilot zijn efficiency verbeteringen van méér dan 50% behaald.

 
De AdmInbox is de nieuwe module die naadloos aansluit bij alle bestaande modules. Een OCR-functie is in ontwikkeling.
De AdmInbox is vanaf heden leverbaar voor een vast bedrag per maand.
Direct een proef aanvragen

Accountants en administratiekantoren, als u Asperion al gebruikt dan kunt u vanaf nu al uw relaties de mogelijkheid bieden om met de AdmInbox al hun boekstukken digitaal naar u te versturen. U heeft geen papieren rompslomp meer en door de automatische boekingsfunctie bespaart u veel tijd op het inboeken en kunt een moderne en actuele dienstverlening aanbieden. Stuur uw relaties de brochures in pdf vorm over de AdmInbox en de manier waarop deze in de praktijk in samenwerking met u kan werken. Er bestaat ook de mogelijkheid om met een op uw kantoor afgestemde Youtube video via uw website meer bekendheid te geven aan uw nieuwe, moderne vorm van dienstverlening. Als u nog geen gebruik maakt van Asperion software, vraag dan snel een Accountants dashboard op proef aan om de nieuwe dienstverlening aan uw eigen klanten aan te kunnen bieden. Neem hiervoor contact op met de Asperion Accountancy Desk.

Links voor meer informatie:
AdmInbox introductie video

Als je een kwartier per maand bespaart, dan zijn de kosten er al uit!
De verdere tijdsbesparing en het hoge gebruiksgemak is pure winst! Ondernemingen die nauw samenwerken met een externe boekhouder of accountant zullen het meeste baat vinden bij gebruik van de AdmInbox. Hen wordt geadviseerd om bij hun boekhouder of accountant navraag te doen over deze mogelijkheid. Als de boekhouder reeds gebruik maakt van een Asperion dashboard, dan kan deze de AdmInbox aanbieden voor een vaste moduleprijs, waarmee een onbeperkt aantal boekstukken kan worden verwerkt.

De bedijfsresultaten kan de cliënt voortaan zelf bekijken
Met de AdmInbox module beschikt de ondernemer, naast de scan en registratiefuncties, ook over een veelheid aan rapportages waar de ondernemer wat aan heeft : Openstaande posten debiteuren en crediteuren, factuuroverzichten, resultaten overzichten, balans & winst/verlies rapportages.

Nieuw! : Asperion Mobile v1.3

De nieuwe versie is inmiddels beschikbaar via de Apple Store en de Android PlayStore. Naast een nieuwe "look" is de app ook functioneel verder uitgebreid.
Met de nieuwe versie kunnen voortaan ook boekstukken -volledig digitaal- naar de AdmInbox gestuurd worden.
Lees meer...

Blijf "app-to-date" en download de gratis app via www.asperion.nl/mobile

 

Onderhoud: van Zaterdag 2 Feb 23:00 tot Zondag 3 Feb 08:00 uur.

De Asperion servers, die in het datacenter in Schiphol-Rijk staan, zijn 7 dagen per week 24 uur per dag online. Zij moeten echter voor onderhoud zo nu en dan offline genomen worden.

Om het ongemak voor u als gebruiker zo veel mogelijk te beperken doen we dit onderhoud in de nachtelijke uren in het weekend. Het serverpark wordt ditmaal uitgebreid om de groei in gebruikers te faciliteren en er worden de laatste versies server- en database software geïnstalleerd. Onze excuses voor het eventuele ongemak.