Nieuwsbrief

April 2013

Bank koppeling met de Rabobank is gereed!

Asperion en de Rabobank introduceren een perfecte integratie tussen boekhouding en banktransacties. Zowel bankafschriften, incasso- als betaalopdrachten zijn mogelijk.

Met de online Rabobank koppeling worden de mutaties van uw zakelijke Rabobank betaal- en/of spaarrekening automatisch ingelezen in uw Asperion administratie.

Naast bankafschriften is er tevens de mogelijkheid om betaal- en incasso opdrachten, rechtstreeks vanuit uw Asperion administratie naar uw bank te versturen.

Het proces waarbij banktransacties en betaalbestanden in het verleden via een handmatige export en import moesten worden ingelezen, is nu volledig geautomatiseerd. Het grote voordeel hierbij is dat dit dagelijks, sneller en nauwkeuriger gebeurt. Direct aan de slag of meer informatie...

Asperion Mobile App v1.4

Recentelijk is er een nieuwe versie van de Asperion Mobile App uitgebracht. Uiteraard met nieuwe opties en verdere verbeteringen om ook onderweg het maximale uit je Asperion abonnement te halen. De App is gratis beschikbaar voor Asperion gebruikers met een iPhone of Android smartphone.

Nieuw toegevoegd in deze versie:
- Integratie met Asperion inTime module.
- Schrijf onderweg uren en km op al uw projecten.
- Controleer en corrigeer alle geschreven uren en km.
- Handige weekoverzichten van uren en km.
- Koppeling met navigatie apps zoals Google, Waze en Navigon.

Meer info en downloaden..
 

inTrade : Besteladviesfunctie uitgebreid

De besteladviesfunctie kan op elk moment precies berekenen welke artikelen besteld moeten worden. Daarbij kan rekening gehouden worden met o.a. actuele voorraad, de vraag (backlog), de levertijd, het verbruik, de minimale bestelgrootte etc.

Vanuit het berekende besteladvies kan een definitieve bestellijst met één muisklik samengesteld worden. Deze lijst kan door de gebruiker nog worden aangepast. Vervolgens kunnen met één muisklik alle inkooporders voor de betreffende leverancier worden gegenereerd.
Meer informatie en gebruik...