Nieuwsbrief

December 2015

De kerstman heeft nog wat leuke extra's voor de gebruikers van Asperion en mooie nieuwe functies en tips om het jaar af te sluiten!

In deze laatste nieuwsbrief van het jaar worden de nieuwste releases beschreven.

 
In deze nieuwsbrief:
- Nieuw! Grafisch inzicht in de resultaten
- Nieuw! Digitale Inbox
- AdmInbox Systeem mappen
- Eindejaars tips

Nieuw! : QuickView monitor

De nieuwe QuickView monitor geeft in ייn oogopslag inzicht in uw administratie. U ziet op de startpagina direct een visuele voorstelling van uw behaalde resultaten.

In deze eerste versie vindt u grafieken voor omzet, kosten en bedrijfsresultaat. Alles afgezet tegen het vorige boekjaar voor snelle analyses. Gegevens zijn per periode en cumulatief inzichtelijk.

Meer informatie over de nieuwe QuickView monitor vindt u in de Online Help : lees meer...
Report

Nieuw! : Digitale Inbox

Elke administratie heeft een uniek emailadres. Dit emailadres kan nu ook worden gebruikt om inkoopfacturen naar een administratie te sturen. De administratie heeft hiermee een "digitale inbox" gekregen.

Werkt u in een administratie samen met uw accountant of boekhouder óf heeft u een eigen abonnement, dan kunt u deze email functie gebruiken om nog efficiënter boekstukken te kunnen aanleveren.
Meer informatie over de Digitale Inbox vindt u in de Online Help : Lees meer...
Email2Admin


Tip!
Geef uw leveranciers uw administratie emailadres en ontvang voortaan de facturen direct in de administratie. Voor facturen uit portals, gebruik dan een service van bijvoorbeeld Storecove.
Zo ontvangt u direct inkoopfacturen van gekoppelde leveranciers in uw administratie.
Meer info : https://www.storecove.com/nl/a/asperion
( Let op! Services van partners, zoals Storecove, vormen geen onderdeel van de Asperion dienstverlening.
Raadpleeg de helpdesk van de partners voor leveringsvoorwaarden en de kosten van de dienstverlening. )

AdmInbox Systeem mappen

Beschikt u over een AdmInbox module?
Dan kunt u nu vanuit het Electronisch Dossier te boeken inkoop- en verkoopfacturen direct doorsturen naar de AdmInbox, door eenvoudig slepen tussen mappen.

Lees meer...
Systeem Folders

Eindejaars tips

Het (boek)jaar is binnenkort weer voorbij. Tijd om de administratie af te ronden en klaar te maken voor het nieuwe jaar. Ook een mooie gelegenheid om de openstaande facturen te controleren en uw debiteuren na te bellen of aan te manen. Asperion heeft voor u handige eindejaars tips beschikbaar in de Online Help : Lees meer...

inTrade gebruikers: bijwerken voorraad

Asperion heeft een handige functie om u te helpen na het 'balansen' van uw voorraad en deze bij te werken in uw administratie.
Er is een instructiedocument waarin wordt uiteengezet hoe u dit het beste kunt doen, teneinde 2015 met een correcte voorraadwaarde op de balans af te sluiten en met de juiste voorraadaantallen en voorraadwaarde in 2016 te kunnen starten. Extra tips voor gebruikers van de module voorraad : Instructies-Jaarafsluiting-Voorraad.pdf


Een hele fijne jaarwisseling!
Asperion HelpDesk.