Nieuwsbrief

November 2012

Deze editie bevat informatie voor ondernemers, accountants- en administratiekantoren.

Het nieuwe electronisch dossier als document portal

Als Asperion gebruiker stond een electronisch dossier reeds tot uw beschikking voor het digitaal bewaren van documenten zoals statuten, uittreksels KvK, leveringsvoorwaarden, gedane aangiften BTW, jaarstukken, arbeidscontracten etc. Daarmee zijn belangrijke stukken overal en altijd bij de hand en zijn ze snel terug te vinden. Het dossier is nu compleet vernieuwd en functioneel uitgebreid. Het is van een nieuwe grafische interface voorzien waardoor de documenten overzichtelijk kunnen worden bewaard en opgezocht. Naast de bewaarfunctie zal het nieuwe dossier een portalfunctie gaan vervullen omdat deze de uitwisseling van documenten tussen gebruikers, zoals tussen accountants en hun cliŽnten, mogelijk maakt.

Het nieuwe electronische dossier is toegankelijk voor alle gebruikers die daar voorheen ook al toegang toe hadden. Het dossier bestaat uit een mappenstructuur waarbinnen onbeperkt nieuwe mappen aangemaakt kunnen worden om aan de administratie gerelateerde documenten overzichtelijk te bewaren. Er is een speciale handleiding voor het nieuwe dossier beschikbaar. (Download Handleiding)

 

Asperion Mobile V1.2 nu beschikbaar!

We hadden het al eerder aangekondigd en nu is het dan zover. Versie 1.2 van de Asperion Mobile app is nu ook beschikbaar. Met nog meer functies en nog meer mogelijkheden. De nieuwe functies vloeien voort uit de meest gehoorde verzoeken van de eerste Asperion Mobile gebruikers. Terwijl u dit leest wordt er al weer aan een volgende versie gewerkt en we blijven daarom geïnteresseerd in uw mening. Laat ons weten wat u er van vindt! Dan kunnen wij beoordelen hoe u de app wilt gaan inzetten om uw eigen efficiency verder te kunnen verhogen.

Naast de debiteuren (klanten) informatie is nu ook de crediteuren (leveranciers) informatie beschikbaar. De lijsten met openstaande posten bevatten nu zowel alle nog te ontvangen betalingen (debiteuren) als nog uit te voeren betalingen (leveranciers), eventueel gefilterd op vervaldatum. Gebruikers met meerdere administraties kunnen nu op eenvoudige wijze overschakelen tussen deze administraties.

 

Asperion Mobile V1.2 is vanaf nu gratis verkrijgbaar. Download de nieuwste versie en doe er uw voordeel mee. De gebruiksmogelijkheden worden bepaald c.q. begrensd door de gebruiksrechten van uw Asperion abonnement.

What's next?
Momenteel wordt er al verder ontwikkeld zodat veel meer van uw bedrijfsinfo onderweg toegankelijk wordt zonder dat er een PC of Mac apart opgestart moet worden. De app zal een functioneel logische aanvulling vormen op het bestaande arsenaal aan functies en mogelijkheden. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de website: asperion.nl/mobile.

Asperion Mobile nu ook op Android!

Beloofd is beloofd en nu is het dan zover : De Asperion Mobile app is nu ook verkrijgbaar in een Android versie en beschikt over dezelfde functionaliteit als de iPhone versie. Nu kunnen ook Android gebruikers profiteren van het overal en altijd toegang hebben tot hun actuele bedrijfsinformatie in de "cloud". De Android versie is vanaf nu gratis verkrijgbaar in de Android market!

 
Android app on Google Play

Wist u dat..

...De mobile App een demo mode heeft?
Als u nog niet over een online Asperion administratie beschikt, dan kunt u de demo mode van de app gebruiken om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Dus probeer de app geheel vrijblijvend uit! U logt dan in op een demo administratie die zich "in the cloud" bevindt. En als het bevalt vraagt u een eigen administratie aan via de app!

...de Accountancy Update plaatsvindt op 27 en 29 Nov.
Uitgenodigd zijn vertegenwoordigers van alle accountants- en administratiekantoren die gebruik maken van Asperion software en/of kantoren die Asperion gebruikers boekhoudkundig ondersteunen dan wel overwegen dit te gaan doen. Er kan gekozen worden uit 27 of 29 november a.s. dus er zijn 2 mogelijkheden om deelname in de agenda in te passen.
Meer informatie : asperion.nl/accountancydag