Nieuwsbrief

Oktober 2012

Deze oktober editie bevat informatie voor ondernemers, accountants- en administratiekantoren.

Als Asperiongebruiker kende u al de vele voordelen van het werken "in the cloud": Vanaf elke plek met internetaansluiting had u uw essentiële informatie al onder handbereik. Met de nieuwe Asperion iPhone app is zelfs die aparte internetaansluiting niet meer nodig! Want nu kunt u met uw iPhone letterlijk overal over uw kritische bedrijfsinformatie beschikken! Asperion Mobile is vanaf nu gratis verkrijgbaar in de appstore!

Even snel een klant bellen of een mailtje sturen. Staan er nog facturen open en zo ja, hoeveel?
Zelfs de kortste weg naar een relatie is slechts een "muisklik" verwijderd. Met deze eerste versie kunnen inkoopfactuurscans direct naar de administratie gestuurd worden.

Demo mode
Als u nog niet over een online Asperionadministratie beschikt, dan kunt u de demo mode van de app gebruiken om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Dus probeer de app geheel vrijblijvend uit! U logt dan in op een demo administratie die zich "in the cloud" bevindt. En als het bevalt vraagt u een eigen administratie aan via de app!

 

Gratis te gebruiken
De app is door iedereen gratis te downloaden uit de iTunes appstore. De gebruiksmogelijkheden worden bepaald c.q. begrensd door de gebruiksrechten van uw Asperionabonnement.

Begin van een nieuw tijdperk
Dit is de eerste release met een functionaliteit die gaandeweg zal groeien. Geschikt voor iPhone en iPad. Momenteel wordt er al verder ontwikkeld zodat veel méér van uw bedrijfsinfo onderweg toegankelijk wordt zonder dat er een PC of Mac apart opgestart moet worden. De app zal een logische aanvulling worden op het bestaande arsenaal aan functies en mogelijkheden. Asperion is voornemens om ook Android te gaan ondersteunen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de website: www.asperion.nl/mobile

Maar het woord is nu eerst aan de eerste Asperion Mobile gebruikers. Laat ons weten wat u er van vindt! Dan kunnen wij beoordelen hoe gebruikers de app willen gaan inzetten om hun eigen efficiency te kunnen verhogen.