Nieuwsbrief

Ondernemers Editie
Januari 2013

Asperion introduceert Asperion Mobile v1.3

De nieuwe versie is inmiddels beschikbaar via de Apple Store en de Android PlayStore.
Naast een nieuwe "look" is de app ook functioneel verder uitgebreid. De belangrijkste toevoegingen voor u op een rijtje.

Accorderen van inkoopfacturen
Met deze functie kunnen gebruikers nu ook onderweg inkoopfacturen accorderen voor betaling. Ondernemingen die reeds van de accorderingsfunctie gebruik maken zullen merken dat inkoopfacturen veel sneller goed- of afgekeurd worden door de app.

Een abonnement voor medewerkers die moeten accorderen is er al vanaf € 3,50 per maand. Het gebruik van de accorderingsfunctie via de app is hierbij inbegrepen. Meer informatie over deze functie? Vraag de helpdesk: helpdesk@asperion.nl.


Scan naar de AdmInbox
De AdmInbox is de nieuwste module van Asperion. Met de AdmInbox module kunnen ondernemers voortaan alle boekstukken -volledig digitaal- naar hun boekhouder, accountant- of administratiekantoor sturen. Dit kan vanaf nu ook via de app. U scant uw bonnetjes of facturen met de app en deze komen automatisch in de AdmInbox. Van daaruit kunnen de stukken eenvoudig geregistreerd en automatisch geboekt worden. De boekhouder hoeft alleen nog te controleren en dat scheelt tijd. En tijd = geld. Dus geen verloren bonnetjes (terug te vorderen BTW) meer, die onderweg verdwijnen in het handschoenenkastje of onder de automat. Voortaan gaan ze direct naar uw administratie. Lees meer...
 


Blijf "app-to-date" en download de gratis app via www.asperion.nl/mobile

Links voor meer informatie:
AdmInbox intro video
AdmInbox Flyer

Onderhoud: van Zaterdag 2 Feb 23:00 tot Zondag 3 Feb 08:00 uur.

De Asperion servers, die in het datacenter in Schiphol-Rijk staan, zijn 7 dagen per week 24 uur per dag online. Zij moeten echter voor onderhoud zo nu en dan offline genomen worden.

Om het ongemak voor u als gebruiker zo veel mogelijk te beperken doen we dit onderhoud in de nachtelijke uren in het weekend. Het serverpark wordt ditmaal uitgebreid om de groei in gebruikers te faciliteren en er worden de laatste versies server- en database software geïnstalleerd. Onze excuses voor het eventuele ongemak.