Nieuwsbrief

September 2011

Asperion opnieuw SRA gecertificeerd

v.l.n.r. Tony van Oorschot (SRA) overhandigt het certificaat aan Wil de Vries en Jordy Noom van Asperion

Asperion software werd voor het eerst in 2006 gecertificeerd. Maar regels evolueren en worden verder aangescherpt. De meest recente certificering vond op verzoek van Asperion plaats begin 2011 conform de nieuwste versie van het normenkader. Ook deze certificering heeft er toe geleid dat een nieuw certificaat is afgegeven.

De certificering vindt plaats tegen het Normenkader Certificering FinanciŽle Systemen waaraan de software moet voldoen. De certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke accountants afkomstig van kantoren die aangesloten zijn bij het SRA.
Lees verder...

Releases aug/sep 2011

Wederom zijn er de afgelopen weken nieuwe functies en verbeteringen online gezet voor nog meer gebruiksgemak.

Deze nieuwe functies zijn direct en zonder meerkosten beschikbaar voor alle bestaande gebruikers en de gebruikers van een proefabonnement!

O.a. in deze release:

Bekijk hier de overige release notes.

 

Website in een nieuw jasje

De website van Asperion is weer eens in een nieuw jasje gestoken. Onze vaste gebruikers is het vast al opgevallen, maar alle andere lezers van de nieuwsbrief nodigen we graag uit voor een kijkje op de nieuwe site. We hebben geprobeerd alle informatie nog toegankelijker te maken en hebben onze meest populaire producten ook gebundeld en een leuke naam gegeven. De oude site was al weer 6 jaar oud en was zů 2005, dat deze nodig aan vervanging toe was.
Kijk snel op de nieuwe site...

 

Wist u dat..

...u uw facturen en aanmaningen CO2 neutraal kunt versturen met de XPreZ service.
De verbruikte CO2 van verzonden documenten worden door Asperion en PostNL gecompenseerd met donaties aan CO2 compenserende projecten. Lees verder...

...Asperion nu ook Firefox 6 ondersteunt.
Asperion werkt met alle moderne browsers.
Onze helpdesk ondersteunt nu officieel Internet Explorer 7, 8 en 9 en Firefox 4, 5 en 6.
Lees meer...

...Asperion een nieuwe Accountancy Update meeting heeft gepland in November.
Op zo'n meeting worden Asperion accountants bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en trends in de sector en de wijze waarop Asperion hierop zal inspelen.

 

Binnenkort Online

EfficiŽnt invoeren van gegevens
Veel gebruikte invoerpaginaís zijn geoptimaliseerd om invoer nog sneller en efficiŽnter te kunnen doen, waarbij met name het werken zonder de muis nůg gemakkelijker wordt. Lees verder..