Asperion naar A1 locatie

Asperion groeit snel, zowel als product en als organisatie.
Om de groei in de komende jaren te kunnen faciliteren
heeft Asperion vanaf februari 2011 een nieuwe locatie.

Het nieuwe pand bevindt zich op het kantoren terrein Gooimeer (Naarden), direct aan de A1, en is ruim twee keer zo groot als de huidige locatie. Wij hebben voor dit pand gekozen vanwege de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid.

Bespaar kosten op het versturen van uw facturen!

Uit onderzoek blijkt dat een papieren factuur de ondernemer gemiddeld € 1,65 kost. Met XpreZ kunt u facturen vanuit Asperion met een muisklik naar de brievenbus van een klant versturen.

Deze verzendservice wordt aangeboden in samenwerking met TNT Post. De facturen worden voor u afgedrukt, gevouwen, in een envelop gedaan, gefrankeerd, verstuurd en bezorgd.
U rekent af per verzonden factuur via een prepaid tegoed.
De kosten: vanaf 99 cent per factuur.

Asperion biedt u een gratis tegoed van € 5,- om de verzendservice XpreZ te proberen. De verzending van uw eerste facturen kost dus helemaal niets! Ook verdubbelt Asperion tot eind 2010 uw eerste opwaardering (met een maximum van €50,- per relatie).

Download hier de handleiding en begin vandaag!

Wist u dat...

"Asperion scheelt ondernemer veel tijd"

Door: Jurgen Thier
van Luminee te Nijmegen


Als interim controller werk ik voor diverse beursgenoteerde ondernemingen. Deze bedrijven verwerken grote administratieve stromen en doen er alles aan om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Uiteraard uit kostenoverweging, maar zeker ook om zeer snel managementinformatie voor handen te hebben.

Door mijn contacten met het MKB merkte ik dat veel kleinere bedrijven moeite hebben om hun administratie dusdanig in te richten dat alle gegevens efficiënt verwerkt worden en dat de juiste informatie voor de ondernemer snel beschikbaar is. Hier is nog veel tijdwinst te behalen en zijn veel kosten te besparen. Om het MKB hierbij te helpen heb ik 2 jaar geleden Luminee administratiekantoor opgericht.

Met Asperion kan ik een administratie professioneel inrichten en kan ik op een zeer efficiënte manier werk uit handen nemen. Bovendien kan ik op ieder gewenst moment snel doeltreffende managementinfo verstrekken in de vorm van balans, winst&verlies of projectresultaten. Daarnaast is data in excel-formaat te downloaden waardoor een op maat gemaakte kengetallen rapportage gemakkelijk te maken is.

Op deze manier is de ondernemer voorbereid om zijn of haar ambitieuze groei waar te maken.

Er zijn veel voorbeelden te noemen om efficiency te illustreren, maar één van de meest voor de hand liggende is de volgende. Veel ondernemers werken nog steeds met een bewerkelijke "papieren-stroom". Inkoopfacturen belanden via de ordners "te betalen" en "betaling onderweg" netjes achter het bankafschrift.

Echter wanneer inkoopfacturen als scan in Asperion worden verwerkt, wordt het papieren document direct gearchiveerd en nooit meer aangeraakt. Het document is vervolgens overal en altijd online in te zien. De goedkeuring vindt digitaal plaats en op basis van het betaalvoorstel wordt een betaalbatch gegenereerd die gemakkelijk online bij de bank kan worden aangeboden ter verwerking. Op deze manier wordt voorkomen dat de ondernemer vervaldata van facturen periodiek moet controleren en dat betaalgegevens (kenmerk, bankrekeningnummer, tenaamstelling) telkens opnieuw moeten worden ingevoerd. Dit scheelt de ondernemer veel tijd.

Tip: Sinds kort is het bij ABN AMRO mogelijk om de mutaties van het bankafschrift automatisch in te lezen in Asperion. Dit is wéér een praktische ontwikkeling die het aantal administratieve handelingen vermindert. Wanneer een overeenkomst met de bank is ondertekend dienen er slechts enkele kleine instellingen in Asperion door de gebruiker te worden ingericht. Vervolgens worden de mutaties iedere nacht ingelezen als nog te verwerken bankafschrift. Samen met het goed inrichten van de crediteuren administratie en zogenaamde "trefwoorden" waarop bankmutaties kunnen worden herkend, is het verwerken van het bankafschrift een fluitje van een cent.

Ook een bijdrage leveren aan de Asperion Nieuwsbrief? Email naar info@asperion.nl.