Eenmanszaak en Asperion

De boekhouding is méér dan een fiscale verplichting

Veel ondernemers zien de boekhouding alleen als een verplichting en zullen zo snel mogelijk proberen de administratie of boekhouding te parkeren bij een boekhouder. Maar inzicht in de eigen financiën is een belangrijk aspect van ondernemen. Het helpt u ook om op tijd nieuwe ontwikkelingen te voorzien, daarop in te spelen en op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen.

Voor sommigen is de administratie uitbesteden nog te duur en anderen willen juist zèlf weten hoe de financiën in elkaar steken. Een mooie en betaalbare oplossing is online boekhouden met Asperion.  Voor iemand die een beetje bekend is met de essentie van boekhouden, is Asperion eenvoudig in gebruik en het bijhouden van de administratie wordt een stuk leuker.

Door de online technologie kan samengewerkt worden met een accountant of boekhouder door ze te laten inloggen in de administratie. Terwijl de ondernemer de facturen maakt kan de boekhouder de administratie voeren of controleren of bijvoorbeeld de BTW-aangifte doen.

De voordelen voor een eenmanszaak op een rij:

  • Lage abonnementskosten en geen investeringen vooraf.
  • Via internet altijd en overal bij uw administratie.
  • In één oogopslag zien hoe het bedrijf ervoor staat.
  • Geen installatie of ICT-beheer.
  • Makkelijk online samenwerken met accountant of boekhouder.
  • Veel tijd en kosten besparen met handige koppelingen.

Klik hier voor de mogelijkheden!

foto eenmanszaak