Cursusmogelijkheden

U kunt met Asperion relatief snel aan de slag. De vele online-help schermen en specifieke handleidingen helpen u daarbij. Toch kost het inwerken tijd. Tijd die u misschien niet heeft. Dan is een training van een paar uur een uitkomst. U haalt dan een nóg groter rendement uit uw abonnement

Training voor ondernemers

Voor ondernemers bieden we een training aan op gebruikersniveau. U leert de Asperion software zo effectief en efficiënt mogelijk te gebruiken, terwijl we meteen uw administratie goed helpen inrichten.

Training voor accountants en de kantoor medewerkers

Als uw accountantskantoor Asperion software gaat inzetten voor eigen gebruik dan is het verstandig om in een paar uur door de dashboardfuncties en de module Financieel te lopen. Met name de instelbare configuratiemogelijkheden zullen u op termijn veel efficiënter kunnen doen werken en dus ook tijd besparen.
Als u ook zelf boekhoudende cliënten heeft, dan wordt er iets méér van u gevraagd. Zij kunnen immers ook vragen aan u stellen, zelfs als Asperion hen op applicatieniveau ondersteunt. Dit aspect zal in de training dan ook meegenomen worden.

Vraag naar de cursusmogelijkheden of stuur een e-mail naar training@asperion.nl voor meer informatie.