Training op maat voor elk type klant

Met Asperion kunnen alle verschillende soorten gebruikers relatief snel aan de slag met de boekhouding. De vele online-help pagina’s en specifieke handleidingen helpen daarbij. Toch kost het inrichten tijd. Wellicht is hier hulp bij nodig. Een training kan hiervoor een ideale uitkomst zijn!

Asperion helpt hier graag bij zodat alle mogelijke functies optimaal benut worden en het maximale gemak uit onze boekhoudsoftware gehaald kan worden.

Training voor ondernemers

Voor ondernemers bieden we een training aan op gebruikersniveau. Ondernemers leren hierdoor de Asperion software zo effectief en efficiënt mogelijk te gebruiken. Intussen helpen we meteen om de administratie goed in te richten. De training wordt afgestemd op de vragen en bedrijfsuitoefening van de onderneming. Vooraf kunnen vragen via de e-mail gestuurd worden die de ondernemer beantwoord wilt hebben.

Training voor accountants en hun medewerkers

Als accountants(kantoren) Asperion software gaan inzetten voor eigen gebruik dan is het verstandig een training hiervoor te volgen. In een paar uur zullen we samen door de dashboardfuncties en de module Financieel heen lopen. Dit kan bij ons op kantoor of via een gratis online demo. Met name door de instelbare configuratiemogelijkheden kunt u op termijn veel efficiënter werken. Hierdoor zal er ook veel tijd bespaart kunnen worden!

Heeft u ook zelf boekhoudende cliënten? Dan wordt er doorgaans iets méér van u gevraagd door deze cliënten. Zij kunnen immers ook vragen aan u stellen, zelfs als Asperion hen op applicatieniveau ondersteunt met de boekhouding. In de training zal dit aspect ook meegenomen worden.

Vraag naar de trainingsmogelijkheden via +31 (0)88-5 11 11 11 of stuur een e-mail naar training@asperion.nl voor meer informatie.

Online demo voor accountancy

Wanneer het niet mogelijk is om langs het Asperion kantoor te komen kan de training ook online gegeven worden. Gratis online demo voor accountants aanvragen? Vul het onderstaande formulier in.

Training afbeelding