Jaarlijkse ISAE-3402 Type II verklaring

IT-Auditors die zijn aangesloten bij het NOREA, stellen jaarlijks een ISAE-3402 type-II report op. Daarmee voldoet Asperion permanent aan de nieuwe standaard ISAE-3402. Dit is momenteel belangrijkste wereldwijde standaard voor risicomanagement bij uitbestede ICT-oplossingen. De audit illustreert de effectiviteit van de compliance-controlemechanismen in het beheren van de bedrijfskritische oplossingen en data van de klanten.

Optimaal beveiligings- en risicobeheer van uitbestede IT-oplossingen zijn cruciaal voor het succes van bedrijven. Organisaties die hun data toevertrouwen aan externe dienstverleners eisen de hoogste niveaus van beveiliging en onafhankelijk vastgestelde compliance. De audit biedt bedrijven de zekerheid dat hun bedrijfskritische systemen en data op alle fronten beschermd zijn.

Het ISAE-3402 rapport kan op aanvraag en onder strikte, vertrouwelijke voorwaarden beschikbaar gesteld worden.

Asperion SRA gecertificeerd

Asperion SRA gecertificeerd voor het MKB

Asperion is tevens SRA gecertificeerd voor het MKB (midden- en kleinbedrijf). De boekhoudfuncties van Asperion beantwoorden aan het strikte normenkader van het SRA, de branche organisatie van Samenwerkende Register Accountants en Administratie consulenten.

Als u van Asperion software gebruik maakt, dan is het geruststellend te weten dat de boekhoudfuncties beantwoorden aan het strikte normenkader van het SRA.

Asperion software werd voor het eerst in 2006 gecertificeerd. De meest recente certificering heeft in 2011 plaatsgevonden en ook hiervoor is een nieuw certificaat afgegeven. De certificering vindt plaats tegen een strikt normenkader waaraan de software moet voldoen. De certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke accountants afkomstig van kantoren die aangesloten zijn bij het SRA.

Asperion is UBL-Ready!

Afgelopen jaren heeft Asperion meegedaan aan de UBL Ketentest en daarmee aangetoond dat de software “UBL-Ready” is en dat Asperion zich inzet voor verdere adaptie van UBL.

Zie de website: www.ublready.nl voor meer informatie over de UBL-Ready Ketentest.

UBL-Ready logo