Totaalpakket voor de Accountant

Voor de accountant is Online Boekhouden van Asperion ideaal. Met de dashboardfunctie maakt u uw administraties aan (met de module Financieel) en heeft u permanent inzicht in de administraties van al uw cliënten.

Gratis 30 dagen proefaanvraag knop rood

Slim en Realtime samenwerken met uw klanten

Al uw diensten efficiënt, snel en transparant aan uw klant aanbieden? Met een online samenwerkingsplatform werkt u voor alle diensten direct samen met uw klanten. Hiermee kunt u uw dienstverlening op maat afstemmen. Van aanlevering van data, structureren van gegevens tot het delen van het resultaat en bewaken van deadlines, u hebt de controle. Alles uiteraard online, veilig, efficiënt en beheersbaar. Met de nieuwste Scan-en-Herken oplossingen, vanuit de module AdmInbox, bent u voor uw eigen praktijk ook efficiënter. Het overzichtelijke Accountants Dashboard geeft u in een oogopslag de status van uw administraties.

Meer over de producten voor de Accountancy

Veilige en betrouwbare online software

Uw administraties bevatten vertrouwelijke informatie en u wilt vanzelfsprekend dat met deze informatie goed wordt omgegaan en dat de informatie veilig wordt bewaard.
De systemen van Asperion worden goed beveiligd en zijn ondergebracht bij een professionele organisatie die gespecialiseerd is in het beheren van grote aantallen servers in een netwerk.

>> Lees meer over de beveiliging van uw informatie.

Tevens is Asperion SRA gecertificeerd en in het bezit van het Zeker-Online keurmerk. Het keurmerk Zeker-Online geeft aan dat het pakket veilig is en de rapportages en overzichten betrouwbaar zijn. Zeker-Online is opgericht om het boekhouden via internet zoveel mogelijk te standaardiseren en te laten voldoen aan een hoge norm. Dit waarborgt de kwaliteit van de software en verhoogt de kwaliteit van de administratie.

>> Lees meer over onze certificeringen.

 

SRA Gecertificeerd

Vraag het Wil

– Accountancy Desk –

” Maak eens een paar minuten vrij en krijg geheel vrijblijvend een adviesgesprek.
Ik sta u graag te woord om u te adviseren”

Contact opnemen

Accountants Dashboard

Voor u als accountant is er een speciaal Accountants Dashboard ontwikkeld die geleverd wordt met een aantal administraties. Daarmee heeft u permanent inzicht in de administraties van al uw cliënten en kunt u hen nóg beter van dienst zijn.
Met deze dashboardfunctie kunnen de eerste administraties aangemaakt worden (met de module Financieel) waarvan het aantal later verder uitgebreid kan worden.

Met deze dashboardfunctie kunt u:

  • Zelf administraties aanmaken en inrichten.
  • Eigen rekeningschema’s invoeren en als basis gebruiken voor alle administraties in zijn domein.
  • Overzichtelijke BTW-rapportage en -aangifte direct vanuit het pakket.
  • Medewerkers toegang geven tot administraties.
  • Zelf bepalen per medewerker welke toegangsrechten deze heeft binnen een administratie.
  • Zelf de toegangsrechten bepalen van een cliënt die toegang heeft tot een administratie.

>> Lees meer

Waarom met uw kantoor over naar Asperion?

Het aantal mogelijkheden dat het pakket biedt is fantastisch. De koppeling met veel banken, scannen van facturen, aanmaningen, aangifte en suppletie omzetbelasting indienen en nog zoveel meer…. Wij als kantoor en onze klanten zijn tevreden met Asperion.

Administratiekantoor De Vries & Nell, Amersfoort

Asperion is onze eerste keuze voor een gedegen financiële administratie. Of het nu een klein klusbedrijf of een middelgroot uitzendbureau betreft, er is meteen te zien dat er gedacht is vanuit de gebruiker.

Rob Visee, Visee Finance BV