Accountants en Financieel dienstverleners

Willen méér dan een goed financieel pakket

Accountants gebruiken Online Boekhoudsoftware van Asperion voor nog méér gemak.
30 dagen gratis online boekhouden

Probeer Asperion voor accountancy gratis 30 dagen uit.

Totaalpakket voor de Accountant

Voor de accountant is Online Boekhouden van Asperion zeer gebruiksvriendelijk. Met de dashboardfunctie kunnen snel administraties aan worden gemaakt die overzichtelijk worden weergegeven. Daarnaast is er snel inzicht in de administraties op te vragen voor wat betreft de openstaande handelingen en bijvoorbeeld de BTW-aangifte en ICP opgaven.

Slim en realtime samenwerken met uw cliënten!

Al uw diensten efficiënt, snel en transparant aan uw cliënten aanbieden? Met een online samenwerkingsplatform werkt u voor alle diensten direct samen met uw cliënten. Hiermee kunt u uw dienstverlening op maat afstemmen. Van aanlevering van data, structureren van gegevens tot het delen van het resultaat en bewaken van deadlines, u heeft de controle. Alles uiteraard online (in de Cloud), veilig, efficiënt en beheersbaar. Met onze nieuwste Scan-en-Herken (OCR) oplossingen, vanuit de module AdmInbox, bent u voor uw eigen praktijk ook efficiënter. Het overzichtelijke Accountantsdashboard geeft u in een oogopslag de status van uw administraties!

Meer over de producten voor de Accountancy

Veilige en betrouwbare online software

Administraties bevatten vertrouwelijke informatie en het spreekt vanzelf dat er met deze informatie goed wordt omgegaan en veilig wordt bewaard.
De systemen van Asperion worden goed beveiligd en zijn ondergebracht bij een professionele organisatie die gespecialiseerd is in het beheren van grote aantallen servers in een netwerk.

>> Lees meer over de beveiliging van uw informatie.

Asperion is SRA gecertificeerd en in het bezit van het keurmerk Betrouwbaar Boekhouden. Daarnaast wordt er jaarlijks een ISAE3402-II rapportage afgegeven door een onafhankelijke auditor. Dit op basis van een jaarlijkse audit op verschillende aspecten van de dienstverlening van Asperion. Het normenkader waaraan Asperion wordt gemeten is opgezet om het boekhouden via internet zoveel mogelijk te standaardiseren en te laten voldoen aan de hoogste normen. Dit waarborgt de kwaliteit van de software, dienstverlening en verhoogt daarmee de kwaliteit van de administratie.

>> Lees meer over onze certificeringen.

 

Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden
SRA Gecertificeerd

Vraag het Wil

– Accountancy Desk –

” Maak eens een paar minuten vrij en krijg geheel vrijblijvend een adviesgesprek.
Ik sta u graag te woord om u te adviseren”

Contact opnemen

Accountantsdashboard:

Voor u als accountant is er een speciaal Accountantsdashboard ontwikkeld om administraties aan te maken en te beheren. Daarmee is er permanent inzicht in de administraties van al uw cliënten en kunt u hen nóg beter van dienst zijn.
Met deze dashboardfunctie kunnen de eerste administraties aangemaakt worden met de module Financieel, waarbij verschillende abonnementsvormen kunnen worden aangeboden.

Met deze dashboardfunctie is het mogelijk om:

  • Zelf administraties aan te maken en in te richten.
  • Met een eigen rekeningschema te werken en als basis te gebruiken voor alle administraties.
  • BTW-aangifte en suppleties als ook ICP opgave direct vanuit het pakket te versturen.
  • Medewerkers toegang geven tot administraties.
  • Zelf te bepalen per medewerker welke toegangsrechten deze heeft binnen een administratie.
  • Zelf de toegangsrechten te bepalen van een cliënt die toegang heeft tot een administratie.

>> Lees meer over het Accountantsdashboard.

>> Lees meer over de verschillende abonnementsvormen voor accountants.

Waarom met uw kantoor over naar Asperion?

Wat onze accountants zeggen over Asperion:

Administratiekantoor De Vries & Nell uit Amersfoort
Visee Finance Administratie en Belastingzaken B.V.

Asperion is voor ons het pakket waarmee eenvoudig & overzichtelijk de boekhouding gedaan kan worden. Wil je alles eenvoudig, snel en digitaal verwerken dan kom je bij Asperion uit. Onze klanten zijn zeer tevreden over snelle verwerken met behulp van OCR, de handige app, de bankkoppeling, het indienen en betalen van de omzetbelasting via Asperion! De klant is blij en wij zijn blij. Door Asperion krijgen wij regelmatig aanmeldingen van nieuwe klanten die horen van bestaande klanten wat Asperion allemaal kan.

De Vries & Nell (Amersfoort).

Jan van de Heetkamp, Administratiekantoor De Vries & Nell (Amersfoort)
Asperion is onze eerste keuze voor een gedegen financiële administratie. Of het nu een klein klusbedrijf of een middelgroot uitzendbureau betreft, er is meteen te zien dat er gedacht is vanuit de gebruiker.

Visee Finance administratie en belastingen.
Rob Visee, Visee Finance BV (Almere)

Een offerte op maat voor de accountancy

Wilt u meer weten of wellicht geheel vrijblijvend een offerte op maat ontvangen?

Vul dan de onderstaande vragen in en u ontvangt z.s.m. een reactie van onze Accountancy Desk.

Mocht onze prijsstelling vervolgens interessant voor u zijn,  dan kunnen wij u verder ondersteunen bij het implementeren van ons programma, waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan het overzetten van gegevens, het trainen van het personeel en informeren van uw cliënten. Ook startende kantoren zijn van harte welkom!

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen!

Pijl rechts
Offerte op maat accountancy