Verschillende abonnementsvormen

De abonnementsvormen speciaal voor de accountancy

Asperion biedt abonnementsvormen voor de accountancy die rekening houden met de verscheidenheid aan samenwerkingsvormen. Asperion noemt dit het Interactieve Samenwerkings Model (ISM). Asperion ISM stelt u in staat om uw cliёnten precies die dienstverlening te bieden die u samen overeenkomt.

U behoudt met Asperion ISM de volledige controle en eindregie over administraties van cliёnten. Daarmee wordt een nauwgezette begeleiding mogelijk. Alle typen abonnementsvormen en bijbehorende administraties kunnen naadloos in één omgeving geïntegreerd worden zodat de accountant permanent het overzicht houdt over alle administraties die met Asperion gevoerd worden.

Er worden een aantal typen samenwerkingsvormen onderscheiden, elk met een bijbehorende abonnementsvorm. Uiteraard is een mengvorm van typen in de praktijk ook mogelijk, want niet iedere cliënt is hetzelfde.

De meeste cliёnten doen zelf helemaal niets aan de boekhouding. Zij laten alles aan de accountant over. Dan is er een toenemend aantal cliёnten dat zelf een beperkt aantal handelingen wil verrichten zoals de facturatie of de aanmaningen, misschien eenvoudige boekingen doen of bijvoorbeeld de openstaande posten in de gaten houden. Tenslotte zijn er cliёnten die gewoon zèlf aan het administratieve roer willen en kunnen staan, al dan niet met een eigen administratieve kracht, en die de accountant eerder als adviseur dan als boekhouder willen gebruiken.

Lees hier testimonials van accountants die al met Asperion werken. 

brochure Asperion Accountants
ISM 1

ISM-1  –  abonnement voor de zelfstandige cliënt

Dit type abonnement wordt door cliёnten rechtstreeks met Asperion afgesloten. De accountant krijgt van de ISM-1 gebruiker online toegang tot diens administratie. Daarvoor kan de cliënt één van de 3 standaard geleverde gebruikersrechten gebruiken. De accountant is voor deze vorm van werken dus geen abonnementskosten verschuldigd. Asperion heeft een directe supportrelatie met de eindgebruiker.

ISM-2  –  abonnement voor de accountant die de boekhouding voert

Dit type abonnement (ISM 2) is bedoeld voor administraties waarvan de gehele boekhouding door de accountant wordt gevoerd. De accountant beschikt in dit geval over een Accountantsdashboard dat toegang geeft tot alle administraties. Elke administratie bestaat uit de module Financieel waarmee de complete boekhouding kan worden gevoerd. Alleen toegankelijk voor medewerkers van accountants- en administratiekantoren.

ISM-2 icon
ISM-3 icon

ISM-3  –  abonnement voor de accountant met meewerkende cliёnten

Dit type abonnement (ISM 3) is bedoeld voor de accountant die de cliёnt bepaalde administratieve handelingen wil laten doen, maar die zelf het beheer van de administratie wenst te behouden.

Asperion Mobile App

De Asperion Mobile App is inclusief!

Om de samenwerking nog eenvoudiger te maken voor zowel ondernemer als accountant, is er de Asperion Mobile App.
De cliënt houdt zijn uren bij, scant bonnetjes in en upload zijn in- en verkoopfacturen in de administratie.
De geboden functionaliteit is inclusief gebruik van de Asperion Mobile App om ook onderweg uw kritische bedrijfsinformatie bij de hand te hebben!

Uitproberen in demo mode? Download de app gratis.
>>Lees hier meer over de Asperion Mobile App.

iOS appstore Asperion downloaden
Google play appstore Asperion downloaden
Asperion App jpg hand

Een offerte op maat voor de accountancy

Wilt u meer weten of wellicht geheel vrijblijvend een offerte op maat ontvangen?

Vul dan de onderstaande vragen in en u ontvangt z.s.m. een reactie van onze Accountancy Desk.

Mocht onze prijsstelling vervolgens interessant voor u zijn,  dan kunnen wij u verder ondersteunen bij het implementeren van ons programma, waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan het overzetten van gegevens, het trainen van het personeel en informeren van uw cliënten. Ook startende kantoren zijn van harte welkom!

Natuurlijk kan er ook vrijblijvend een (online) demo gegeven worden van ons boekhoudprogramma voor de accountancy. Tijdens deze persoonlijke demo kunnen inhoudelijke vragen gesteld worden op basis van uw wensen!

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen!

Pijl rechts
Offerte op maat accountancy