Administreren leuker en makkelijker maken?

Daar kunnen wij jou eenvoudig mee helpen met de nieuwe AdmInbox ZZP  van Asperion!

Hiermee kan jij als ZZP’er voortaan helemaal zelf je administratie bijhouden op een makkelijke, overzichtelijke en betaalbare manier. Als je bonnetjes kunt e-mailen of uploaden dan heb je al veel gedaan en is de BTW aangifte met een paar muisklikken direct te verzenden. Bespaar hiermee jouw kostbare tijd zodat je meer vrije tijd overhoudt of meer tijd in (extra) klanten kunt steken!

Nog nooit zelfstandig de BTW aangifte gedaan? Dat is met onze eenvoudige software ook zeker geen probleem!

En als je later toch even een adviseur in wilt schakelen dan laat je deze gewoon online meehelpen. Met de AdmInbox ZZP  van Asperion weet je steeds hoe je er voor staat en wordt administreren leuker en makkelijker voor een vaste lage prijs!

Probeer de AdmInbox ZZP nu 30 dagen gratis!

Online Boekhouden Proefabonnement - 30 dagen gratis
Thuiswerken als ZZP-er
Iphone scan en herken Asperion app

Waarom de AdmInbox voor de ZZP’er?

Na e-mailen of uploaden zijn de meeste scans direct geboekt!

E-mailen of uploaden is makkelijker dan boeken. Maar hoe werkt dit zal je wellicht denken?
Elke scan van een factuur of bonnetje dat je upload of naar de administratie e-mailt, zal de AdmInbox ZZP direct proberen te lezen om deze automatisch tot boeking te verwerken. Daar hoef je geen boekhouder voor te zijn! Er wordt gebruik gemaakt van de standaard meegeleverde en volledig geïntegreerde Scan & Herken functie, ook wel OCR genoemd.

Zelflerend programma
Niet elke scan of foto is even duidelijk en niet alle facturen en bonnen zijn hetzelfde. Als niet alle informatie van de scan gelezen kan worden zal de AdmInbox ZZP je vragen om even te helpen. Door met een muisklik bijvoorbeeld aan te geven van wie de factuur is of wat voor soort kosten het betreft. Van jouw hulp leert de AdmInbox ZZP, zodat voor een soortgelijke scan in de toekomst je hulp niet eens meer nodig is. De AdmInbox ZZP is dus een zelflerend programma en houdt zo steeds beter rekening met jouw specifieke voorkeuren, inkomsten en uitgaven.

Minder intypen dus minder werk!
De AdmInbox ZZP kan bij het inlezen van facturen zien of het een nieuwe crediteur betreft. Bij een nieuwe crediteur worden automatisch meteen de naam, het adres, KvK nummer, bank- en BTW nummer etc. verzamelt die op de inkoopfactuur zijn gevonden. Die kan je dan met één muisklik, dus zonder tikwerk, direct overnemen in de administratie. Dat scheelt een hoop werk en vooral typfouten!

Scannen en herkennen zoveel als je wilt
Met de AdmInbox ZZP mag je onbeperkt scans uploaden die dan automatisch herkend en tot boeking verwerkt worden. Dit scheelt veel tijd en geld!

De AdmInbox ZZP kost slechts € 19 per maand met deze voordelen:

  • Gebruikers van de AdmInbox-ZZP betalen slechts € 19 per maand (all-in)! Er zijn geen variabele kosten.
  • Gebruikers kunnen onbeperkt facturen en bonnen scannen en uploaden via de Asperion app. Deze worden automatisch herkend door onze zelfgebouwde Scan-en-Herken (Optical Character Recognition) techniek.
  • Het gebruik in de eerste maand is gratis zonder verplichtingen.
  • Een abonnement is voor ZZP’ers maandelijks opzegbaar.

Als je hier nog vragen over hebt, dan kun je contact opnemen:

AdmInbox ZZP in 3D box
Gratis 30-dagen proefadministratie - AdmInbox ZZP
AdmInbox ZZP in 3D box
Gratis 30-dagen proefadministratie - AdmInbox ZZP

Wat kun je allemaal met de AdmInbox-ZZP?

De AdmInbox ZZP is voorzien van een volledig ingericht rekeningschema voor de ZZP’er dat is afgestemd met de Belastingdienst. Daarmee kun je zelfstandig en zonder hulp van anderen je ZZP administratie bijhouden en alle handelingen verrichten die voor een ZZP-administratie noodzakelijke zijn!

Naast het registreren van alle uitgaven kun je ook je eigen facturen aanmaken en direct vanuit de AdmInbox ZZP versturen. Die zijn dan meteen geboekt en hoeven dus niet meer ingescand te worden. Verder kan je gebruik maken van: diverse factuur layouts, creditfacturen, een vaste facturen functie en van een artikelen en/of producten functie waardoor je geen dubbel werk meer hoeft te doen.

Net zakelijk getankt of inkopen voor je bedrijf gedaan en raak je deze bonnen vervolgens altijd kwijt? Je kunt fotoscans ook onderweg uploaden met de Mobile app. De AdmInbox ZZP kan je via de app pushberichten sturen, bijvoorbeeld om je er aan te herinneren dat een BTW aangifte verstuurd moet worden of dat deze nog betaald moet worden. Het niet op tijd indienen en betalen van de BTW aangifte is op deze manier bijna onmogelijk! Elke AdmInbox ZZP gebruiker kan de Asperion Mobile app gratis downloaden uit de app stores voor iOS en Android.

Lees meer over de app op de Asperion Mobile app pagina!

Met de Asperion Mobile App zijn gegevens altijd binnen handbereik. De pushberichten waarschuwen je op tijd voor betalingen!

Lees meer over de app op de Asperion Mobile app pagina!

Je kunt elektronische bankafschriften van de meeste banken zelf inlezen. Maar als je gebruik maakt van de beschikbare bankkoppelingen, dan komen je bankmutaties helemaal automatisch in je administratie. De AdmInbox ZZP is koppelbaar met alle Nederlandse banken die zo’n koppeling aanbieden. Op de pagina bankkoppelingen lees hier meer over.

Afletteren van je bankmutaties doe je als je elke uitgave op je bankafschrift koppelt aan een inkoopfactuur of bon en elke ontvangst koppelt aan een verkoopfactuur. De AdmInbox ZZP doet dit zo veel mogelijk automatisch voor jou. Dit scheelt jou enorm frustrerend uitzoekwerk! Daarnaast weet je welke facturen al betaald zijn en welke nog betaald moeten worden. Je wordt gewaarschuwd als een klant te laat is met betalen. Ook een betalingsherinnering is snel en makkelijk vanuit de AdmInbox ZZP te versturen.

Cash betalingen kan je uiteraard ook verwerken. Je geeft aan als een in- of verkoop factuur geheel of gedeeltelijk in cash betaald is. Of dat de factuur juist niet betaald gaat worden. Wat het geval ook is, dit alles wordt met één muisklik correct in de administratie verwerkt.

Je kunt met een paar muisklikken een Balans en Winst/verlies rekening aanmaken. Op het scherm: als PDF of eventueel in het Excel formaat. Andere rapporten tonen de lijst met openstaande verkoopfacturen. Dan zie je direct van wie je nog geld krijgt en/of wie er te laat is met betalen. De lijst met openstaande inkoopfacturen laat zien welke facturen je nog moet betalen.

De AdmInbox ZZP is voorzien van je eigen elektronisch dossier. Dat is handig voor al die belangrijke documenten die je bij je administratie wilt bewaren. Bijvoorbeeld een beschikking van de belastingdienst of een PDF van een belangrijk contract. Bewaar ze overzichtelijk bij de administratie in het elektronisch dossier.

De meeste inkomsten en uitgaven hebben invloed op de af te dragen of terug te vragen BTW. De AdmInbox ZZP berekent het BTW saldo continu. Na afloop van elk kwartaal word je er aan herinnerd, o.a. met een pushberichtje, dat het tijd is om een aangifte te maken. De aangifte staat dan al klaar en kan met een muisklik verstuurd worden. Om het helemaal makkelijk te maken kan je ook met een muisklik betalen. Hiervoor kan je kiezen uit betalen met iDEAL of met een QR-betaalcode als jouw bank app die ondersteunt. Het juiste betalingskenmerk komt dan automatisch mee! Je weet dan zeker dat je aan zowel je aangifte- als je betalingsverplichting hebt voldaan. Een geruststellend gevoel!

Leveringen en diensten aan bedrijven in het buitenland tegen een BTW tarief van 0%  (Intracommunautaire prestaties) moeten worden gemeld aan de belastingdienst middels een ICP opgave. Ook deze opgave kan direct vanuit het programma worden verzonden.

De AdmInbox-ZZP is voorzien van een uren- en kilometerregistratie. Deze registratie functie is speciaal ontwikkeld om de bestede uren en gereden kilometers bij te houden. Gegevens kunnen snel en gemakkelijk ingevoerd worden en als PDF jaaroverzicht afgedrukt worden voor de fiscale verantwoording. Tijdens de urenregistratie is permanent inzichtelijk of er naar verwachting aan het fiscale urencriterium voldaan zal worden.

Als je een boekhouder of accountant hebt dan kan je deze toestemming geven om online mee te kijken met jouw administratie. Dan ben je er extra zeker van dat je goed bezig bent!

Nog op zoek naar een adviseur? Ga dan naar vind een adviseur en zoek een boekhouder of accountant uit de regio die bij jou past.

Kom je er even niet uit? Of zijn functies niet helemaal duidelijk?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet weet hoe je verder moet, je bent namelijk ondernemer en geen boekhouder! Gelukkig hebben wij deskundige helpdesk medewerkers beschikbaar die jou verder gaan helpen met jouw vragen!

Applicatie ondersteuning van Asperion.

Voor alle gebruikers is de helpdesk gratis beschikbaar. Stuur een email met je vraag naar helpdesk@asperion.nl een medewerker zal vervolgens zo snel mogelijk antwoord geven op je vraag.

Naast de helpdesk zijn er ook online uitgebreide help instructies beschikbaar met uitleg en instructies om snel zelf aan de slag te kunnen gaan! Deze zijn direct beschikbaar vanuit de applicatie of te bekijken via onze online help