Asperion gaat verhuizen, zonder impact voor onze klanten!

28-06-2022|

Wij zijn er trots op te kunnen aankondigen dat wij op 5 juli verhuizen naar een nieuwe locatie. Wij zullen ononderbroken dezelfde vriendelijke service blijven bieden op ons nieuwe adres op Gooimeer 3. Het verschil is dat wij dat dus vanaf dat moment op een modernere en frisse werkplek doen.

We hebben belangrijk nieuws, we gaan verhuizen!

22-06-2022|

Een fijne werkomgeving draagt bij aan het werkplezier van onze medewerkers. Voor ons een reden om deze weer eens onder de loep te nemen. Het resultaat? Een nieuw fris kantoor, wat zeker zal bijdrage aan nog meer werkplezier en maar 100 meter verderop om precies te zijn! Ons nieuwe adres wordt Gooimeer 3 1411 DC Naarden.

Creëer tijd voor advies als kantoorhouder door Asperion Online Boekhouden te koppelen met Speedbooks.

16-02-2022|Tags: , , |

De kracht van de combinatie – Asperion met Speedbooks. Of je nu de complete administratie van je klant doet of je nog meer wilt focussen op adviseren en controleren. Met de juiste combinatie tussen boekhoudpakket en rapportagesoftware kun je de tijd die je normaal gesproken kwijt bent met boeken, verwerken en rapportages maken extra investeren in de klant. Door de koppeling tussen Asperion en Speedbooks kun je automatisch financiële rapporten laten maken met de data uit jouw Asperion administratie. Tegelijkertijd geef je meer inzicht en verhoog je zo de klanttevredenheid.