Blog

Moeiteloos facturen genereren op basis van je uren- en kilometerregistratie

06-07-2023|Tags: , , |

Ontdek hoe uren- en kilometerfacturatie moeiteloos wordt met de nieuwste uitbreiding van Asperion online boekhoudsoftware. Genereer automatisch nauwkeurige facturen op basis van je registraties en neem afscheid van lastige administratieve taken. Besteed meer tijd aan waar je echt goed in bent. Stap over naar een gemakkelijkere en efficiëntere manier van factureren. Ervaar vandaag nog het verschil - maak de overstap!

Bouwen aan de Toekomst: Terugblik op onze Accountancy Update Meeting 2023.

12-06-2023|Tags: , , , |

De kracht van samenwerking en kennisdeling kan echt bijdragen aan innovatie. Tijdens deze Meeting hebben onze collega's Jurgen van der Haar en Sabine Post een selectie van onze vele indrukwekkende ontwikkelingen en Slimme Functies getoond. We hebben onze Mobile app geoptimaliseerd met nieuwe functies zoals kilometer- en urenregistratie en het aanmaken van verkoopfacturen. Embedded services geintegreerd die het pallet aan handige diensten verbreden, dit draagt niet alleen bij aan een hogere klanttevredenheid, maar het draagt ook bij aan klantbehoud en positieve mond-tot-mondreclame voor kantoren.

Black Friday: het regent kortingen

24-11-2022|

Black Friday het regent kortingen.Wat doe je met die hoosbui aan bonnen en facturen? Maak met je mobiel snel foto’s van bonnen en facturen en stuur deze rechtstreeks naar de boekhouding met de gratis mobiele app van Asperion.

Bij onze accountancy helpdesk sta jij op nummer 1

11-11-2022|Tags: |

We nemen onze klanten meer dan serieus en spreken hun taal. Dat merk je als je belt of mailt met onze accountancy desk. Daar tref je mensen zoals Jurgen, die net zoveel weet van Asperion als van accountancy en boekhouding. Veel klanten noemen Asperion de verborgen kracht achter hun kantoor. Ga eens geheel vrijblijvend met ons in gesprek en ontdek hoe wij voor je klaar staan.