Wat onze accountants zeggen over Asperion:

De Stand van Zaken financieel & fiscaal adviesbureau logo

De digitalisering zet door, het is onze insteek om alle klanten daarin mee te nemen, maar wel met een systeem waar ze mee uit de voeten kunnen. Asperion biedt dat. We merken nu al dat we serieus tijdwinst behalen, dankzij Asperion. Dat komt doordat we klanten bepaalde werkzaamheden zelf kunnen laten doen, zonder dat we hen daarmee belasten. Mede daardoor kunnen we nu nog beter samenwerken met onze klanten. Precies datgene waar wij naar op zoek waren.” Lees het gehele interview met Leo Sluijs hier.

De Stand van Zaken, financieel & fiscaal adviesbureau (Noordwijk)

Interview De Stand van ZakenLeo Sluijs, De Stand van Zaken, financieel & fiscaal adviesbureau (Noordwijk)
Financial Care Accountants logo

“Het is gebruikersvriendelijk, ‘monkey proof’, heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding en daarnaast een supportafdeling die je echt helpt; kortom wij zijn zeer tevreden over Asperion. Dankzij Asperion kunnen wij onder andere diverse werkzaamheden aan de voorzijde, die veel tijd kosten, nu inzetten en gebruiken voor de informatievoorziening van onze klanten. Dat is waar deze tijd om vraagt. En veel pakketten hebben wel iets, maar toch ook weer niets. Ik werkte tot die tijd met een pakket, waar ik niet tevreden over was. Asperion deed mij de ogen openen. Ik was geen kenner van automatisering, maar zelfs ik snapte heel snel hoe het werkt en het is bovendien compleet.” Lees het gehele interview met Paul Hansma – de Groot hier.

Financial Care Accountants (Soest).

Interview Paul Hansma – de GrootPaul Hansma – de Groot, Financial Care Accountants (Soest)
Administratiekantoor De Vries & Nell uit Amersfoort

Asperion is voor ons het pakket waarmee eenvoudig & overzichtelijk de boekhouding gedaan kan worden. Wil je alles eenvoudig, snel en digitaal verwerken dan kom je bij Asperion uit. Onze klanten zijn zeer tevreden over snelle verwerken met behulp van OCR, de handige app, de bankkoppeling, het indienen en betalen van de omzetbelasting via Asperion! De klant is blij en wij zijn blij. Door Asperion krijgen wij regelmatig aanmeldingen van nieuwe klanten die horen van bestaande klanten wat Asperion allemaal kan.

De Vries & Nell (Amersfoort).

Jan van de Heetkamp, Administratiekantoor De Vries & Nell (Amersfoort)
De Vries & Nell Woudenberg

Wij maken ruim 5 jaar tot volle tevredenheid gebruik van Asperion.
Ook onze klanten die gebruik maken van Asperion delen deze mening.
De mogelijkheden en de prijs/kwaliteitsverhouding ten opzichte van vergelijkbare pakketten is erg goed.
Bovendien is de communicatie met en de snelle respons van de helpdesk erg prettig.

De Vries & Nell accountants en belastingadviseurs (Woudenberg).

Jan Vermeer, Accountantskantoor De Vries & Nell (Woudenberg)
Rijnsburger administratie & advies - logo kleur

Asperion is zowel een simpel als flexibel programma. Het simpele zit vooral in de nieuwe ZZP versie, die goedkoop is en alles omvat en waarbij je als administratiekantoor altijd kan meekijken. Onze klanten reageren hier positief op, het bijhouden van de boekhouding wordt hierdoor voor hun een stuk eenvoudiger. Asperion biedt flexibiliteit doordat alle mogelijke structuren in te richten zijn. Verder bieden export functies mogelijkheden tot allerhande op maat rapportages, naast de rapportages die Asperion zelf al biedt. De opslag van alle documenten op de Asperion server zien wij ook als een groot voordeel. Alles is altijd overal beschikbaar, en op het moment dat een klant besluit te vertrekken kunnen al deze documenten ook zeer eenvoudig geëxporteerd worden. Asperion biedt dus ook de mogelijkheid om eenvoudig te kunnen vertrekken, dat geeft eigenlijk het beste aan dat men bij Asperion ook vertrouwt op de kwaliteit die geleverd wordt. Last but not least, de HelpDesk is uitstekend bereikbaar en kwalitatief goed onderlegd.

Rijnsburger administratie & advies.

Willemijn Rijnsburger, Rijnsburger administratie & advies (Utrecht)

Asperion is een pakket dat erg logisch en praktisch is opgebouwd. Het is prettig werken met Asperion. Het scannen & herkennen met de Adminbox is bijvoorbeeld erg praktisch. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. En ook niet geheel onbelangrijk is de prettige HelpDesk. Je wordt heel snel geholpen als je een vraag stelt. Mij bevalt Asperion erg goed.

Jochems Cijfers & Advies (Rijsbergen).

Jan Jochems , Jochems Cijfers & Advies (Rijsbergen)
Het Perspektief -administratiekantoor & belastingadvies logo

Asperion is een fijn pakket om mee te werken met vele extra functionaliteit die ideaal zijn voor ons als administratiekantoor. Voor de klant die zelf zo min mogelijk wil doen hebben ze de perfecte mobiele app en voor de klant die zelf meer wil doen is alles mogelijk. Kortom, een goed pakket waarmee wij onze klanten fantastisch mee van dienst kunnen zijn!

Het Perspektief (Tilburg).

Dick van Boxtel, Het Perspektief (Tilburg)
Jebo Finance Rijsbergen logo

Wij werken al vele jaren naar volle tevredenheid met Asperion, niet alleen wij, maar vooral ook onze klanten die met Asperion werken zijn super tevreden, met name het gebruiksgemak en de snelheid waarmee onze klanten Asperion onder de knie hebben vallen op. Klanten die overstappen van andere pakketten vinden het eigenlijk altijd een verlichting en hebben na een paar weken een grote glimlach op hun gezicht! Ikzelf vind met name de continue ontwikkeling en vernieuwing bij Asperion heel belangrijk, stilstaan is in deze tijd namelijk geen optie.

JeBo Finance.

Jean-Pierre Van Boxel, JeBo Finance (Rijsbergen)
Gemini_administratiekantoor_logo_medium

Asperion is een vriendelijk en makkelijk te gebruiken programma. Handig voor zowel de klant, als de administrateur.
Met een super HelpDesk, die problemen of vraagstukken snel op pakken. Voor kleine en grote klanten bevelen wij Asperion aan.

Chantal Maas, Gemini administratiekantoor (Soesterberg)
Visee Finance Administratie en Belastingzaken B.V.

Asperion is onze eerste keuze voor een gedegen financiële administratie. Of het nu een klein klusbedrijf of een middelgroot uitzendbureau betreft, er is meteen te zien dat er gedacht is vanuit de gebruiker.

Visee Finance administratie en belastingen.

Rob Visee, Visee Finance BV (Almere)
Sessink administratie & belastingadvies logo

Inmiddels werken we al ruim 7 jaar met Asperion. We hebben voor Asperion gekozen vanwege de gebruikersvriendelijkheid en uiteraard sluit Asperion inmiddels perfect aan bij de digitalisering van de administratie!

Sessink Administratie & Belastingadvies.

Mike Sessink, Sessink Administratie & Belastingadvies (Enschede)
Niesing accountants logo

Wij hebben voor Asperion gekozen omdat het een gebruikersvriendelijk en prettig pakket is. De indeling zit logisch in elkaar en de HelpDesk is ook goed bereikbaar wanneer er vragen zijn.

Niesing Accountants.

Albert Niesing, Niesing Accountants (Wormerveer)

Bekijk hier het interview met Paul Hansma in de NOAB activa hier om te lezen waarom Paul voor Asperion gekozen heeft.

Bekijk hier het interview met Leo Sluijs en Ronald Padding van De Stand van Zaken om te lezen waarom zij voor Asperion gekozen hebben.

Meer informatie over Asperion voor accountants? Ga naar de accountants pagina voor meer informatie of vraag een gratis online demo of vrijblijvende offerte aan.

Tevreden over Asperion en mag iedereen dat weten? Een testimonial insturen kan eenvoudig via info@asperion.nl met als onderwerp: testimonial.

Vrijblijvend een online demo inplannen?

Gratis online demo aanvragen

Vrijblijvend een offerte op maat ontvangen?

Offerte op maat accountancy

Wat ondernemers zeggen over Asperion:

Stichting HOLY prikkelt jongeren middels workshops op scholen om na te denken over actuele thema's en hun mening vorm te geven in creatieve producten.

“Dank je wel Asperion!

Het is 2011 en ik heb het als kunstenaar druk met verbeteren van de wereld, door het ontwikkelen van betekenisvolle kunst projecten voor het onderwijs. Geld was bijzaak, en de boekhouding was alleen maar een lastige vertragende berg werk. Daarom gaf ik de administratie uit handen aan een kantoor, maar dat kantoor stopte abrupt met bestaan twee jaar later en daar zat ik weer met die berg werk om vooral tegenop te zien.

En toen was daar Asperion!
Het onmogelijke werd mogelijk. Door de slimme online tool van Asperion die de administratie eenvoudig inzichtelijk maakte, begon ik boekhouden leuk te vinden.
Daarbij hielp ook zeker mee dat de magnifieke helpdesk medewerkers altijd bereid waren om mij in de simpelste taal, met heldere telefonische steun door mijn vragen heen te werken.
Dan zei Wil over het afletteren van een bankafschrift: “Kijk zie je die regel daar, selecteer die en kick em erin met een klik van je muis!” Zo fijn om software van Hollandse bodem te gebruiken en de helpdesk te kunnen bellen.
Zo werd boekhouden stap voor stap een leuke uitdagende puzzel, waarbij uiteindelijk alles past.

Het programma is slim en makkelijk, en de service zo goed, dat ik de berg strafwerk, zoals ik mijn boekhouding zag, door Asperion ben gaan zien als een fijn rustgevend terugkerend klusje.
Daarom zeg ik: Dank je wel Asperion!” 

Visee Finance Administratie en Belastingzaken B.V.

“De hoge verwachtingen die we als jong en innoverend
bedrijf hebben gesteld aan de software en de
leverancier hebben mij (wederom) blij verrast!”