Platform Zelfstandige Ondernemers

Zelfstandig Ondernemen doe je samen

PZO is een vereniging van, voor en door zelfstandig ondernemers. PZO helpt jou om je kennis en netwerk uit te breiden. Wij nemen belemmeringen die jij als zelfstandige ondernemer ondervindt op het gebied van wet- en regelgeving weg.

Maak gebruik van de speciale actie voor Asperion gebruikers en word lid van PZO en betaal nu maar:  € 29,- excl. btw

Klippa logo

Over PZO

Netwerken | Lobby | Kennis | Ledenvoordeel

Als zelfstandig ondernemer kies je er bewust voor om in alle vrijheid een onderneming te starten. Je kiest er voor om onafhankelijk te zijn. Een ondernemer toont lef door deze sprong in het diepe te maken, het is ten slotte een eigen risico dat je neemt. Maar soms loop je tegen belemmeringen aan die je niet alleen kunt oplossen. Bij bepaalde onderwerpen beschik je bijvoorbeeld niet over voldoende kennis of je lobbypositie is niet sterk genoeg. Het aantal zelfstandigen in Nederland blijft stijgen en de positie op de arbeidsmarkt is uniek, daarom is het noodzaak dat jouw belangen goed worden vertegenwoordigd in de politiek en er één front wordt gevormd. Daar zorgt PZO voor, zij gaan in gesprek met beleidsmakers om ervoor te zorgen dat er niet over je beslist wordt.

Naast de belangenbehartiging ondersteunt PZO hun leden ook in het ondernemerschap. Dit doen ze onder andere door onafhankelijke informatie te geven over bijvoorbeeld het afdekken van risico’s, oudedagsvoorziening en cybersecurity. Ook zorgen ze voor ledenvoordelen waar zzp’ers wat aan hebben, zoals een goed en vertrouwd boekhoudprogramma. Asperion en PZO werken samen om zelfstandigen stappen te laten zetten als ondernemer. Dit gaat van kennis uitwisselen tot aan de online boekhouding.

Lees meer over PZO…

Voor diensten en samenwerkingen is een disclaimer van toepassing.