Nieuwe markt. Nieuwe kansen. Nieuwe tools voor de accountancy.

De ZZP’er doet zelf het meeste van de boekhouding en u maakt het af.

Het was niet altijd kosten effectief om ZZP’ers te ondersteunen bij de boekhouding. Die tijd is voorbij met de introductie van de AdmInbox-ZZP van Asperion!

Als accountant uren lang bezig zijn met facturen en bonnetjes van cliënten verwerken? Dat hoeft door het samenwerken via Asperion niet meer! De ZZP’er kan voortaan zelf de administratie bijhouden op een begrijpelijke, overzichtelijke en betaalbare manier. Door facturen en bonnetjes te e-mailen of via de Asperion mobile app te uploaden gebeurt de verwerking vrijwel automatisch en is bijvoorbeeld de BTW aangifte met één muisklik direct te verzenden.

Om de puntjes op de i te zetten zullen de meeste ZZP’ers echter uw hulp als accountant nog steeds nodig hebben. Immers om een goede aangifte te kunnen doen  is het belangrijk om te controleren of alles goed geboekt is en/of er niets vergeten is. Daarnaast is dit nodig om de bedrijfsresultaten te kunnen duiden en goede adviezen voor de bedrijfsvoering te kunnen geven.
Uw rol wordt hoofdzakelijk adviserend, controlerend en corrigerend, waarbij nodige correcties tot een minimum beperkt kunnen blijven.

Lees hier testimonials van accountants die al met Asperion werken. 

Nieuwe markt. Nieuwe kansen. Nieuwe tools. afbeelding
Iphone scan en herken Asperion app

Waarom de AdmInbox voor de ZZP’er?

Na e-mailen of uploaden zijn de meeste scans direct geboekt!

E-mailen of uploaden is makkelijker dan boeken. Echter hoe werkt dit nu voor uw cliënten?
Elke scan van een factuur of bonnetje dat de cliënt upload of naar de administratie e-mailt, zal de AdmInbox ZZP direct proberen te lezen om deze automatisch tot boeking te verwerken. Daar hoeven uw cliënten geen boekhouder voor te zijn! Er wordt gebruik gemaakt van onze standaard meegeleverde en volledig geïntegreerde Scan & Herken functie, ook wel OCR (Optical Character Recognition) genoemd. Asperion heeft als één van de weinige partijen deze software zelf ontwikkeld voor het best mogelijke resultaat.

Zelflerend programma.
Niet elke scan of foto is even duidelijk en niet alle facturen en bonnen zijn hetzelfde. Als niet alle informatie van de scan gelezen kan worden zal de AdmInbox ZZP vragen om even te helpen door met één muisklik bijvoorbeeld aan te geven van wie de factuur is of wat voor soort kosten het betreft. Van deze hulp leert de AdmInbox ZZP, zodat voor een soortgelijke scan in de toekomst de hulp niet meer nodig is. De AdmInbox ZZPis dus een zelflerend programma en houdt zo steeds beter rekening met de specifieke voorkeuren, inkomsten en uitgaven van de cliënten.

Minder intypen dus minder werk!
De AdmInbox ZZP kan bij het inlezen van facturen zien of het een nieuwe crediteur betreft. Bij een nieuwe crediteur worden automatisch meteen de naam, het adres, KvK nummer, bank- en BTW nummer etc. verzamelt die op de inkoopfactuur zijn gevonden. Die kan de cliënt dan met één muisklik, direct overnemen in de administratie. Dat scheelt een hoop werk en vooral typfouten!

Scannen en herkennen zoveel als je wilt.
Met de AdmInbox ZZP kan de ZZP’er onbeperkt scans uploaden die vervolgens automatisch herkend en tot boeking verwerkt worden.

Nog vragen over de uitgebreide mogelijkheden?

Twijfel dan niet en neem contact op met onze deskundige HelpDesk!

Meer informatie?

Raadpleeg voor meer informatie en mogelijkheden de accountantspagina of bekijk de verschillende producten voor de accountancy.

Gratis online demo aanvragen

Liever een online demo?

Het is ook mogelijk om een online demo aan te vragen. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor de online demo, waarbij het mogelijk is om tijdens de online demo vragen te stellen aan de helpdesk medewerker. Ervaar het gemak en de tijdsbesparing die de accountant boekhoudsoftware kan bieden nu zelf met de gratis proefadministratie!

Nog niet overtuigd? Vraag via de knop hiernaast geheel vrijblijvend een persoonlijke online demo aan!

Nieuw in 2019: Automatische winstaangifte vanuit Asperion.

Deze zomer heeft er in nauwe samenwerking met de Belastingdienst een Pilot gedraaid om ook de winstaangifte, als onderdeel van de IB aangifte, vanuit de AdmInbox ZZP te doen.

Een aantal ZZP’ers heeft enthousiast aan deze Pilot meegedaan en hebben inmiddels hun aangifte succesvol ingediend. Dit heeft er toe geleid dat Asperion dit verder uit gaat rollen en in 2020 beschikbaar wil gaan stellen aan alle AdmInbox ZZP gebruikers en hun adviseurs/ accountants.

Lees meer over de automatische winstaangifte in onze blog.

Belastingdienst logo

Een offerte op maat ontvangen?

Wilt u liever eerst een geheel vrijblijvende offerte op maat ontvangen?

Vul dan de onderstaande vragen in en u ontvangt z.s.m. een reactie van onze Accountancy Desk.

Mocht onze prijsstelling vervolgens interessant voor u zijn,  dan kunnen wij u verder ondersteunen bij het implementeren van ons programma, waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan het overzetten van gegevens, het trainen van het personeel en informeren van uw cliënten. Ook startende kantoren zijn van harte welkom!

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen!

Pijl rechts
Offerte op maat accountancy