Welke apps mogen niet ontbreken op de telefoon of tablet van een ondernemer? Wat is nou de ultieme lijst met musthaves apps voor echte ondernemers? We zetten onze top hier op een rij. Heb je een app die niet mag ontbreken in onderstaande lijst? Stuur hem door!

Mobiele apps voor ondernemers
Mobile apps voor ondernemers

1. Asperion (online boekhouden)

Natuurlijk beginnen we met Asperion zelf. De bonnen scan app is een verlengstuk van het Online Boekhoudpakket. Met de mobile app van Asperion stuur je eenvoudig scans van bonnen en facturen naar je administratie. Haal onderweg relevante gegevens op van je klanten, accordeer inkoopfacturen of schrijf onderweg je uren. De boekhouding bijhouden is dan nog eenvoudiger.


2. LinkedIn
(social media)

Blijf verbonden met je netwerk ook onderweg. Blijf zichtbaar bij je connecties en je doelgroep en bereik nieuwe klanten. Daarnaast wordt er door ondernemers ook gebruik gemaakt van LinkedIn Learning, een online leer omgeving met toegang tot meer dan 16.000 cursussen van professionals uit de praktijk.


3. Spotify
(muziek)

Luister naar je favoriete podcasts onderweg in de auto, benut je tijd effectief en blijf leren. Zit je op kantoor, luister dan eens naar een Binaural Beats playlist voor optimale concentratie en focus. Ook is de podcast van de IMU een aanrader met handige inzichten voor je online marketing strategie. Link IMU Podcast. En als alternatief voor Spotify is er ook Apple Music beschikbaar.


4. Braintoss
(Productiviteit)

Een briljant idee onderweg, maar geen mogelijkheid om je idee even ergens op te krabbelen? Met deze app maak met een enkele druk een geluidsopname en ontvang het uitgeschreven bericht in je mailbox. Maak je hoofd leeg en vergeet niets meer.


5. To Do
(Productiviteit)

Deze app van Microsoft maakt het eenvoudig je belangrijkste to-do’s bij te houden in handige lijstjes met reminders. Een must voor chaoten. Het is onderdeel van Office 365 en naast de app worden je taken ook gesynchroniseerd in de cloud en kan je dezelfde taken dus beheren via het web of op je PC.

6. LastPass

Lastpass is een password manager. Regelmatig je wachtwoord wijzigen en deze dan weer onthouden voor tg van apps en website is haast niet te doen zonder deze ergens te noteren of gebruik te maken van dezelfde of eenvoudige wachtwoorden. Om die reden is het gebruik van een wachtwoordmanager sterk aanbevolen. De wachtworoden kan je dan opslaan in een digitale kluis, waardoor je nog maar 1 sterk wachtwoord hoeft te onthouden. Alternatieve app: Roboform

Het liefst in combinatie met 2-way factor authenticatie. Daarvoor gebruik je apps zoals Google Authenticator.


7. Scanner Pro
(Productiviteit)

Met Scanner Pro maak je van je toestel een mobiele scanner. Eenvoudig grotere documenten scannen en archiveren in je online cloud opslag. Gescande documenten worden geoptimaliseerd en verbeterd.


8. Bank app
(Financiën)

Bankieren doe je net als boekhouden allemaal online. Of je nu bankiert bij de Rabobank, ING bank, Bunq, ABN AMRO of de Knab bank met de mobiele app check je snel je saldo en accordeer je betalingen.


9
. Parkmobile (Verkeer)

Niet meer zoeken naar een betaalterminal of parkeermeter. Starten en stoppen van je parkeeractie vanuit de auto. Ook voor parkeertickets in de grote parkeergarages.


10
. Waze (Navigatie)

Met Waze kom je nooit meer te laat op je afspraak. Files zijn irritant! Weet wat je te wachten staat met live hulp van andere weggebruikers. Waze houd rekening met files, ongelukken en verkeerscontroles en geeft een seintje als je moet vertrekken om op tijd te zijn bij je volgende afspraak.


11. Flitsmeister
(Verkeer)

Niets is minder zuur dan een envelop op de deurmat van justitie. Dat doet zeer, helemaal van een zakelijke rit. Bekeuringen zijn namelijk niet aftrekbaar van de winst.


12 . Stocard (
Productiviteit)

Alle pasjes bij elkaar. De pas van de Makro, Office Center, Sligro, Gamma noem maar op bij elkaar in een app.


13. PDF Expert (
Productiviteit)

Onderweg even snel je krabbel onder een offerte of contract zetten? Met PDF Expert kan het vanaf je telefoon of tablet. Is dit niet voldoende en heb je een echte digitale handtekening nodig? Gebruik dan de DocuSign app.


14. Whatsapp for Business
(Communicatie)

Whatsapp is een beetje een inkoppertje, maar mag niet ontbreken in deze lijst. Whatsapp is natuurlijk de ideale manier om contact te houden met je klanten. Voor bedrijven is er de Whatsapp For Business app. Hiermee kan je een bedrijfsprofiel maken en je klantcontacten labelen.

15. Analytics Apps (Google en Facebook)

Google Analytics geeft inzicht in de bezoekers op je website, hun gedrag welke zoekwoorden je website wordt gevonden en conversie resultaat van je belangrijkste call-to-actions op je website.

Daarnaast wordt ook de business suite van Facebook gebruikt, voor de belangrijkste statistieken van je Facebook pagina.

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?