Online boekhouden voor verenigingen.

Verenigingen

Op zoek naar goede online boekhoudsoftware voor uw vereniging? Asperion biedt de betaalbare oplossing voor uw vereniging!

Het grote voordeel van het Online boekhouden komt ook bij verenigingen en stichtingen bijzonder goed tot zijn recht. Het betekent namelijk dat niet een bepaald persoon de administratie op zijn of haar PC heeft staan, maar dat de administratie via internet voor iedereen, die een geldige inlogcode heeft, beschikbaar is. Met de drie standaard inlogcodes kunnen bijvoorbeeld de penningmeester, de voorzitter en de kascommissie tegelijkertijd vanaf heel verschillende locaties met Asperion aan de slag. En bij wisseling van de wacht komt er eenvoudig een nieuwe inlogcode voor de nieuwe persoon. Deze persoon kan vervolgens direct via zijn of haar internetverbinding inloggen in de Asperion boekhoudsoftware in de Cloud.

Een overzichtelijke boekhouding biedt een bron aan waardevolle informatie.
Met Online Boekhouden kan de boekhouder of accountant nu direct meekijken, begeleiden, delen overnemen of een coachende rol naar de vereniging vervullen. Je kunt eenvoudig samenwerken met een boekhouder of accountant, door de accountant de financiële zaken te laten regelen en je zelf de facturen te uploaden.

Zo ontstaat er dus een duidelijk zichtbare en merkbare toegevoegde waarde. Verenigingen hebben eerder inzicht in hun resultaten, hun tegoeden van debiteuren en hun verplichtingen aan crediteuren. Met de Asperion Mobile app heb je overal inzicht en kan je bonnetjes direct uploaden in je administratie.

Klik op de knop hieronder voor de verschillende mogelijkheden of neem contact op met onze HelpDesk voor gratis advies!