Salariskoppeling – Microloon

Koppeling met salarisadministratie:
Deze koppeling maakt het importeren van uw loonjournaalpost in Asperion mogelijk.

Salarispakket Microloon

Over Microloon

Microloon werd in 1988 opgericht en heeft als doel om bedrijven in het midden- en kleinbedrijf te ondersteunen bij het zelf voeren van hun loon- en salarisadministratie.

Microloon heeft het gelijknamige programma ontwikkeld, dat inmiddels door circa 2.000 gebruikers met succes wordt gebruikt. Microloon is daardoor uitgegroeid tot een specialist in de ontwikkeling van loon- en salarissoftware. Er wordt geen andere software ontwikkeld: dus alle aandacht voor het programma MICROLOON. Zo had Microloon als eerste de mogelijkheid om elektronische aangiften via de Bapi Poort aan de Belastingdienst op te sturen. Microloon heeft een uitgebreide Helpdesk, verzorgt diverse workshops en biedt de mogelijkheid uw loonadministratie door middel van de nakijkservice te laten controleren. De speciale archiveerservice van Microloon zorgt ervoor dat uw administratie veilig bij ons bewaard wordt. Microloon probeert met deze diensten de loonadministratie voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Sinds 01-01-2013 is Microloon overgenomen door Cash Software. Cash Software ontwikkelt sinds 1984 standaard financiële programmatuur voor het MKB; van boekhouden tot ERP. In eerste instantie was er een koppeling gerealiseerd tussen CASH en Microloon, maar we besloten een stap verder te gaan. We wilden de loonadministratie volledig geïntegreerd aan kunnen bieden met de overige (financiële) administratie, zowel offline als online. Het bleek dat Microloon perfect bij Cash Software paste. Lonen is een ‘kernproces’ – net als ‘boekhouden’ – voor het MKB. Met hetzelfde type klanten en dezelfde servicegerichtheid was de overname al snel een feit. De klant staat bij ons centraal; daar ontwikkelen wij voor. Een mooie combinatie dus: CASH & Microloon!

Over de koppeling

Altijd uw administratie up-to-date.

Loonjournaalposten, voorzien van grootboekrekeningen uit Microloon kunnen geïmporteerd worden in elke Asperion administratie!

Vragen en Ondersteuning

Vragen of ondersteuning bij de koppeling?

Neem contact op met de Asperion HelpDesk.

Vragen over Microloon?

Ga naar de Microloon website voor meer informatie.