Laat onze specialisten u adviseren bij de overstap

Overstappen op een ander softwarepakket is geen eenvoudige beslissing. Het vereist een zorgvuldige inventarisatie en evaluatie. Zelfs wanneer u precies weet wat u wilt bereiken, dan is het soms moeilijk om de juiste informatie te vinden over de verschillende mogelijkheden. Het is dus van belang om duidelijke antwoorden te krijgen op al uw vragen, zodat uiteindelijk alle twijfels over de juiste keus worden weggenomen.

Video Accountancy Desk

Wij ondersteunen u bij de implementatie

De consultants van de Accountancy Desk kunnen u op heldere wijze informeren over de mogelijkheden en werkwijzen. Met hun jarenlange accountancy achtergrond kennen ze uw vakgebied en uw dagelijkse praktijk en zijn ze experts op het gebied van Asperion online software. Ze zullen u snel en doelgericht informeren over de mogelijkheden en u ondersteunen bij de overstap om deze efficiënt en soepel te laten verlopen.

Wilt u zelf een kijkje nemen welke abonnementsvormen er zijn? Klik dan hier.

Contact met de Accountancy Desk

Neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van de Asperion Accountancy Desk op 088-5 11 11 11 of stuur een e-mail naar accountancydesk@asperion.nl.

De adviseurs kunnen u uitleggen hoe de beschikbare abonnementsvormen precies zullen aansluiten bij de wijze waarop u uw cliënten wilt bedienen.

Video Accountancy Desk

Wil de Vries
Senior Consultant

De Accountancy Desk, voor al uw vragen en antwoorden