Tijdens de coronacrisis zag 1 op de 3 MKB’ers de voordelen van digitaliseren. Dit bleek uit de flitspeiling van het ministerie van Economische Zaken van augustus 2020.

Slimme boekhoudsoftware helpt bij digitaal ondernemen
Slimme boekhoudsoftware helpt bij digitaal ondernemen

De moderne ondernemer gaat ervan uit dat de technologie voortdurend evolueert.

Boekhouden raakt steeds meer geautomatiseerd en klanten verwachten dat kantoren hier goed van op de hoogte zijn. Sterker nog, ze verwachten dat hun business partner deze middelen niet alleen inzet om het leven en administreren makkelijker te maken, maar dit ook actief aanbiedt.

Ondernemers kennen allemaal de reclame over bonnetjes ‘scannen & herkennen’ middels een app op de telefoon – gekoppeld aan machine learning tools die op basis van de ingescande informatie steeds beter leren hoe zij moeten worden geboekt. Door deze uitingen wordt dit dan gemeengoed en mensen hebben vaak een hoge verwachting van deze innoverende automatisering. Ze verwachten veel op het gebied van gebruikersvriendelijkheid, overzichtelijkheid en dat de applicaties telkens met ze kunnen meegroeien, wanneer de onderneming in de lift zit.

Jouw klanten kun je helpen door ze te adviseren over wat er digitaal goed werkt in hun specifieke situatie met name op het gebied van financiën, inkoop, verkoop, debiteuren- en crediteurenbewaking.

Wanneer je ze daarin begeleidt hoeven ze dit zelf niet proefondervindelijk uit te zoeken en ben je van geweldige toegevoegde waarde voor de onderneming.

De digitalisering van je accountancypraktijk kan je aanzienlijke tijdwinst opleveren.

Deze tijd die je vervolgens kunt besteden aan het bieden van meerwaarde aan je klanten. Door je klanten actief effectieve middelen aan te bieden die ze helpen bij digitaal ondernemen gaan ze je steeds meer als business partner beschouwen.

Zo kun je erover nadenken om jouw klanten boekhouding in je broekzak aan te bieden.

Een effectief middel wat niet alleen jouw klant zal helpen bij het digitaal ondernemen, maar ook de samenwerking makkelijker maakt tussen de ondernemer en zijn boekhouder.

Makkelijk digitaal ondernemen met boekhouding in je broekzak
Makkelijk digitaal ondernemen met boekhouding in je broekzak

Lees over alle features en functies van deze nieuwe app op de website: https://www.asperion.nl/productoverzicht/bonnen-scan-app-voor-ondernemers/

De Asperion Scan app is te nu te downloaden voor zowel Android als Apple gebruikers en is volledig gratis. Het gebruik van de app zit inbegrepen bij het Asperion abonnement voor een ieder die over een eigen login account beschikt.

Nog geen Asperion account?

Vraag direct geheel vrijblijvend een proefaccount aan via: www.asperion.nl/proefadministratie/

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?