DeliveryMatch

DeliveryMatch is de Order-, Transport-, en Shipping Management Software (OTSMS) die de regie over uw hele logistieke keten neemt.

DeliveryMatch biedt uitgebreide software voor het organiseren en automatiseren van uw logistieke verzendproces, waarbij meerdere (externe) magazijnen en het gebruik van meerdere vervoerders in uw logistieke keten geen probleem is.

DeliveryMatch neemt de regie van check-out tot deurbel! Bekijk hier hoe ze dat doen

DeliveryMatch

Over DeliveryMatch

Aan de ene kant worden logistieke ketens steeds complexer en aan de andere kant worden de logistieke eisen van de klanten steeds hoger. Daarbij komt dat de manieren van verkopen ook toenemen: van webshop(s), marketplaces etc. tot aan fysieke winkels, dit zowel voor zowel B2B als B2C klanten. DeliveryMatch helpt je dit slim te organiseren en te automatiseren, zonder dat dit complex en duur hoeft te zijn.

Door dit te doen kan je jouw logistiek te laten werken als sales engine en cost saver en hiermee je klanttevredenheid en omzet te verhogen!

Meer informatie over DeliveryMatch en de koppeling met Asperion kijk op : https://www.deliverymatch.eu/

Over de koppeling

Met een koppeling tussen DeliveryMatch en Asperion synchroniseert u volledig automatisch de order en klantgegevens van uw Asperion administratie naar DeliveryMatch.

Vanuit daar kunt u:

  • Volledig automatisch de orders aanmelden bij de warehouses, vervoerders en de transportdocumenten printen (verzendlabel, CMR etc.)
  • Uw eigen logistieke verzendproces uitvoeren d.m.v. het gebruik van de DeliveryMatch software, bijvoorbeeld door het gebruik van de DeliveryMatch picklijsten, scan&print module en printen van verzendlabels.
  • De zendingen volgen d.m.v. proactieve Track & Trace en inzicht in de statusupdates van het aflevertraject in het DeliveryMatch dashboard.
  • Na het boeken van de zendingen bij de vervoerders stuurt DeliveryMatch de Track&Trace url terug naar Asperion, zodat u vanuit uw Asperion portal de zendingen eenvoudig kan volgen.

Geïnteresseerd of meer informatie over de koppeling? Neem contact op