OutSmart

OutSmart is een digitale alles-in-één oplossing voor het buitendienstproces, ook wel jouw digitale gereedschapskoffer. 

De medewerkers die met het webportaal werken kunnen hier werkbonnen aanmaken en inplannen voor de buitendienstmedewerkers. Daarnaast is het mogelijk om het portaal helemaal naar eigen wens in te stellen.

Voor de buitendienst is er een app ontwikkeld voor zowel iOS als Android. Geplande werkbonnen in het webportaal kunnen eenvoudig opgehaald worden in de app. In de app kan hij/zij allerlei zaken omtrent de uitgevoerde werkzaamheden aangeven. Denk hierbij aan reis- en werktijden, gebruikte materialen en notities. Wanneer de bon compleet is kan deze verzonden worden naar de backoffice. Zo kan de facturatie meteen van start gaan.

Wat mogelijk interessant zou zijn om te koppelen:
– stam gegevens van relaties
– mogelijk producten en/of diensten
– facturatie (voor werkbonnen uitgevoerd in OutSmart)

Klippa logo

Over OutSmart

Met duizenden klanten is OutSmart al jaren marktleider op gebied van digitale werkbonnen. OutSmart bestaat uit twee onderdelen: een webportaal (backoffice) welke gebruikt zal worden door de mensen op kantoor en de app op het mobiele device voor de buitendienstmedewerker.

Alles begint met een goede gedachte
OutSmart is hard op weg de wereld te veroveren. De digitale werkbonapp heeft zich, sinds de eerste versie in 2012 werd gelanceerd, ontwikkeld als een onmisbare tool voor bedrijven met buitendiensten over heel de wereld.

Gestart als B2B App development bedrijf in 2009, werd in 2011 in eigen beheer gestart met de ontwikkeling van een revolutionaire app die de digitale werkbon introduceerde en de papieren werkbonnen tot een verleden zou moeten maken. Onder de naam ‘WerkbonApp’ werd in 2012 de eerste versie (MVP) gelanceerd.

Voor meer info: www.out-smart.com

Over de koppeling

Er is een koppeling tussen OutSmart en Asperion online boekhoudsoftware ontwikkeld.
De samenwerking tussen OutSmart en Asperion loopt via een integratie van de officiële API’s waardoor stamgegevens kunnen worden gesynchroniseerd en facturen in Asperion worden aangemaakt op basis van werkbonnen uit OutSmart.