Klippa

Klippa is een IT-bedrijf dat met de allerbeste techniek de frustratie uit administratieve processen haalt. Uiteraard met service waar je blij van wordt.

Op deze pagina vertellen we meer over de koppeling met Klippa.

Klippa logo

Over Klippa

Klippa levert een totaaloplossing om makkelijk, snel en betrouwbaar bonnen en facturen te verwerken. Declaraties worden ingediend door een foto te maken met je smartphone. Digitale facturen worden geregistreerd in Klippa door een automatische email forward en papieren facturen door ze in bulk in te scannen. Onze scan en herken techniek (OCR) herkent vervolgens automatisch binnen 4 seconden de relevante data, zoals het factuurnummer, de leverancier, het totaalbedrag en zelfs de bijbehorende btw percentages.

Autorisatie vindt vervolgens digitaal plaats in een autorisatie workflow. Deze workflow kan naar wens ingericht worden met uitgebreide business rules.

Na de goedkeuring maakt Klippa automatisch een boekingsvoorstel per goedgekeurde declaratie of factuur. Deze boekingsvoorstellen bevatten een journaalpost en een betalingsvoorstel en worden met één druk op de knop naar Asperion verstuurd.

Kortom, dé efficiëntieslag voor je Finance afdeling maak je met Klippa in combinatie met Asperion.

Over de koppeling

Er is een koppeling tussen Klippa en Asperion online boekhoudsoftware ontwikkeld.
De samenwerking tussen Klippa en Asperion loopt via een integratie van de officiële API’s waardoor stamgegevens kunnen worden gesynchroniseerd.

Vragen en Ondersteuning

Vragen of ondersteuning bij de koppeling?

Ga naar de Klippa website voor meer informatie.