Payment Service Provider – Buckaroo

iDEAL-betalingen ontvangen en verwerken met Payment Service Provider – Buckaroo.

Payment Provider Buckaroo

Over Buckaroo

Buckaroo Online Payment Services
Buckaroo is sinds 2005 leverancier van betaaloplossingen in Nederland, gespecialiseerd in billing & payments voor bedrijven en online payments voor webwinkeliers. Met ruim 5.000 klanten en 200 (web) partners is Buckaroo de bepalende Payment Service Provider in Nederland. Zo behoren onder andere Staatsloterij, Pathé Theaters, Ziggo, Miss Etam, Centraal Justitieel Incasso Bureau, WoningNet, RTL Nederland en Vanilia tot de uitgebreide klantenkring van Buckaroo.

Buckaroo heeft een breed scala aan betaaloplossingen die u de mogelijkheid geven om uw gehele betaal- en incassoproces en bijbehorende administratie volledig te automatiseren. Met een groot aantal aan (internationale) betaalmethoden en een volledig gedigitaliseerd facturatie systeem bespaart u veel tijd op backoffice werkzaamheden en bent u in de gelegenheid om uw betalingen en vorderingen sneller en klantvriendelijker te innen. Zowel online als offline.

Over de koppeling

Met de koppeling met Online Payment Provider Buckaroo heeft Asperion afspraken gemaakt om de geslaagde betalingen te kunnen importeren in Asperion. Zo kunt u eenvoudig openstaande facturen afboeken!

Vragen en Ondersteuning

Vragen of ondersteuning bij de koppeling?

Neem contact op met de Asperion HelpDesk.

Vragen over Buckaroo?

Meer informatie over de koppeling tussen Buckaroo en Asperion.