Pro Management Software

PM Report
Meer dan 600+ administratiekantoren, accountants en MKB’s maken gebruik van de rapportgenerator PM Report voor het genereren van jaarrekeningen, tussentijdse verslagen, publicatiestukken en SBR rapportages.

Deponeer de publicatiestukken met één druk op de knop in SBR bij de KVK. Of zend diverse financiële rapportages rechtstreeks in SBR/XBRL naar andere uitvragende partijen zoals banken en de Belastingdienst.

Rapportages in PM Report komen snel tot stand met cijfers uit de module Balance Base en tekstuele gegevens en toelichtingen uit PM Record. Rapportagesjablonen zijn te gebruiken voor grote organisaties tot eenmanszaken.

Over Pro Management Software

Pro Management Software is een organisatie die zich primair richt op het ontwikkelen van softwareoplossingen waarmee accountants- en administratiekantoren hun bedrijfsprocessen efficiënter kunnen maken en daarmee hun rendement kunnen verbeteren. Onze softwareoplossingen worden ontwikkeld vanuit de visie dat de programmatuur eenvoudig in het gebruik moet zijn, eenvoudig te beheren is en dat allemaal tegen aanvaardbare kosten.

Over de koppeling

Met de connector in Pro Management kunnen de saldibalansen direct via de API van Asperion uit het boekhoudpakket worden ingelezen.

Vragen en Ondersteuning

Vragen of ondersteuning bij de koppeling?

Neem contact op met de Asperion HelpDesk.

Vragen over Pro Management Software?

Meer informatie over de koppeling tussen Pro Management en Asperion.