TimeWriter

Een compleet en gebruiksvriendelijk systeem om vanaf elke locatie uren bij te houden, te factureren, budgetten te bewaken en verlof te registeren. Met versies voor kleinere en grote organisaties. TimeWriter is geschikt voor Windows en Mac en is er ook in een desktop en mobile client.

TimeWriter is beschikbaar in 2 versies; de TimeWriter Standaard voor bedrijven tot zo’n 25 medewerkers en de TimeWriter Pro die meer opties heeft en daarmee voldoet aan de complexere eisen die grotere organisaties stellen. Wilt u dat zelf wel eens ervaren? Probeer het dan eerst 2 maanden gratis of bel ons voor meer informatie.

Met TimeWriter maakt u ook snel en eenvoudig facturen op maat. De facturen worden in uw huisstijl opgemaakt en u bepaalt of factuurregels naar keuze worden gegroepeerd of in detail overgenomen op de factuur. Informatie uit TimeWriter kan ook gemakkelijk geëxporteerd worden naar uw boekhoudpakket Asperion.

Klippa logo

Over TimeWriter

TimeWriter is een heel flexibel softwarepakket voor urenregistratie, ontwikkeld door de programmeurs van XSO, xBase Software Ontwikkeling. Met regelmatige updates en altijd persoonlijke support zijn wij er om u te helpen bij de installatie en het gebruik van TimeWriter.

Voor meer info: www.timewriter.nl

Over de koppeling

Er is een koppeling tussen TimeWriter en Asperion online boekhoudsoftware ontwikkeld.
De samenwerking tussen TimeWriter en Asperion loopt via een integratie van de officiële API’s.

Met 1 druk op de knop worden de in TimeWriter aangemaakte urenboekingen omgezet naar facturen binnen Asperion

Vragen of ondersteuning bij de koppeling:
https://www.timewriter.nl/contact/