Weegbaas

Software die het meeste uit uw weegschaal haalt

Weegbaas BV is een bedrijf dat groothandels en productie bedrijven in de voedings industrie voorziet van weegsoftware en extra modules om aan alle registratieplicht voor de voedingsindustrie te voldoen.

In deze software zit geen financiële module voor het opvolgen en afletteren van facturen.
Door een goede koppeling met Asperion te onderhouden is het voor onze klanten mogelijk om zowel operationeel als financieel een compleet overzicht te houden en bij te sturen waar nodig.

 
 
weegbaas.nl

Over Weegbaas

Of u nu slager, groothandel of slachter bent, u wilt zeker weten dat u het beste levert voor uw klanten. Bij Weegbaas draait het om hygiëne, nauwkeurigheid, snelheid en traceerbaarheid. De weegoplossingen van Weegbaas bieden u uiterste precisie en de software verzamelt alle informatie die in de meest recente kwaliteitsprotocollen, de logistiek en de administratie van belang zijn. Hoe complex uw proces ook is en hoeveel informatie er ook verzameld moet worden, door onze weegsoftware is het verzamelen en beheren ervan eenvoudig.

Meer informatie: https://www.weegbaas.nl/

Over de koppeling

Door koppelingen tussen facturatie en de administratie verzamelt de software de informatie die nodig is voor NVWA-kwaliteitsprotocollen en eigen administratie, zoals transportkosten, urenregistratie, gewichten en commissies.