ISM-1  –  abonnement voor de zelfstandige cliënt

Dit type abonnement wordt door cliёnten rechtstreeks met Asperion afgesloten. De accountant krijgt van de ISM-1 gebruiker online toegang tot diens administratie. Daarvoor kan de cliënt één van de 3 standaard geleverde gebruikersrechten gebruiken. De accountant is voor deze vorm van werken dus geen abonnementskosten verschuldigd. Asperion heeft een directe supportrelatie met de eindgebruiker.

Een ISM-1 abonnement bestaat uit de modules Financieel en Facturatie. De ondernemer neemt voor dit abonnement het pakket inBalance af.

30 dagen gratis online boekhouden
Bankieren op Macbook

Maakt sneller en efficiёnter werken mogelijk!

De cliёnt is de manager van de administratie en kan zelf bepalen welke toegangsrechten de accountant krijgt toegewezen. De cliёnt wordt rechtstreeks door Asperion ondersteund en heeft rechtstreeks toegang tot de Asperion HelpDesk (en het Asperion Customer Support) en Incident Management Systeem.
Dit is een veelvoorkomende gebruiksvorm die gebruikt wordt door ondernemingen die veelal op eigen initiatief een abonnement bij Asperion hebben afgesloten en in de meeste gevallen zelf de administratie wensen te voeren.

Bewuste keuze

Het komt regelmatig voor dat de accountant er bewust voor kiest om niet in de supportlijn te staan. Dan wordt de cliёnt door de accountant geadviseerd om een eigen abonnement te nemen, met name als de administratie modules bevat die de accountant niet kan of wil ondersteunen zoals de modules voor Handelstoepassingen of urenregistratie. De cliёnt wordt immers rechtstreeks door Asperion ondersteund voor wat betreft de werking van de software (applicationsupport).

Voor meer informatie over de andere samenwerkingvormen zie ISM 2 en ISM 3.

Probeer Asperion voor accountancy gratis 30 dagen uit of vraag gratis een persoonlijke online demo aan.

ISM 1 afbeelding
“ISM-1 – abonnement voor de zelfstandige cliënt”
Asperion Mobile app scherm

Asperion Mobile app

Asperion Mobile App is gratis inbegrepen!

Om de samenwerking nog eenvoudiger te maken voor zowel ondernemer als accountant, is er de Asperion Mobile app. Afhankelijk van de rechten in de administratie kan de cliënt zijn uren bijhouden, bonnetjes scannen en inkoopfacturen registreren in de administratie.
Met de Asperion Mobile app heeft de cliënt ook onderweg zijn kritische bedrijfsinformatie bij de hand!

Download de app gratis via de onderstaande link.

>>Lees hier meer over de Asperion Mobile app.

Kosten

Uw cliënt heeft het pakket inBalance afgesloten bij Asperion. De accountant is voor deze vorm van werken dus geen abonnementskosten verschuldigd. Asperion heeft een directe supportrelatie met de eindgebruiker.

Probeer Asperion voor accountancy gratis 30 dagen uit of vraag gratis een persoonlijke online demo aan.