ISM-3  – Abonnement voor de accountant met meewerkende cliёnt(en)

Dit type abonnement is bedoeld voor de accountant die de cliёnt bepaalde administratieve handelingen wil laten doen, maar die zelf het beheer van de administratie wenst te behouden.

button proefadministratie
icon ISM-3

Toegankelijk voor de cliënt

Een ISM-3 administratie ontstaat door een bestaande (interne) ISM-2 administratie toegankelijk te maken voor anderen, veelal de cliёnt voor wie een administratie wordt gevoerd. Door het toewijzen van de modules zoals: PortalDesk, Adminbox, Facturatie of Financieel heeft de cliënt de mogelijkheid om administratieve handelingen zelf te verrichten. Bijvoorbeeld het zelf inboeken van inkoopfacturen, het importeren van gescande boekstukken of het raadplegen van de openstaande posten.  De accountant blijft de manager van de administratie en bepaalt tot welke functies de gebruiker al dan niet toegang toe heeft. De accountant voegt deze administratie toe aan zijn bestaande abonnement met Asperion. Desgewenst kunnen (later) andere modules toegevoegd worden tegen meerprijs.

“ISM-3, abonnement voor de accountant met meewerkende cliёnt”
Asperion Mobile app scherm

Asperion Mobile app

Asperion Mobile App is gratis inbegrepen!

Om de samenwerking nog eenvoudiger te maken voor zowel ondernemer als accountant, is er de Asperion Mobile App. Afhankelijk van de rechten in de administratie kan de cliënt zijn uren bijhouden, bonnetjes in scannen en inkoopfacturen registreren in de administratie.
Met de Asperion Mobile app heeft de cliënt ook onderweg zijn kritische bedrijfsinformatie bij de hand!

Download de app gratis via de onderstaande link.

>> Lees hier meer over de Asperion Mobile app.

Kosten

De kosten van een ISM-3 abonnement zijn afhankelijk van:

  • Aantal gebruikers.
  • Aantal administraties.
  • Functionaliteit van de administraties, welke modules en/of producten wilt u gaan gebruiken.

Elke nieuwe ISM-3 administratie brengt kosten met zich mee aan de maandelijkse abonnementskosten voor modules zoals de PortalDesk, AdmInbox, Financieel óf Facturatie. De ISM-3 abonnementskosten zijn significant lager dan de marktprijzen voor een functioneel vergelijkbaar ISM-1 abonnement. De accountant kan voor de doorbelasting van ISM-3 abonnementskosten zelf bepalen tegen welke prijs dit gebeurt en of deze bijdrage expliciet of impliciet in de periodieke afrekening met de cliёnt gebeurt.

Neem vrijblijvend contact op met onze Accountancy Desk voor een offerte!

Voor meer informatie over de andere samenwerkingvormen zie ISM 1 en ISM 2.

Probeer Asperion voor accountancy gratis 30 dagen uit of vraag gratis een persoonlijke online demo aan.

Bent u ondernemer, en heeft u (nog) geen accountant/adviseur? Klik dan hier.