Het is duidelijk dat Femke Hogema met haar boeken over advies en doelen behalen een snaar heeft weten te raken. Dit onderschrijft dat er een andere behoefte is ontstaan bij ondernemers.

Ondernemers hebben een doel voor ogen en hebben hierbij hulp nodig van specialisten.

In de ogen van een ondernemer is een administratiekantoor een specialist met bijzonder inzicht. Een specialist die meer voor ze kan betekenen dan alleen het verwerken van de administratie.

Waar start je?

Als eerste stap kun je jouw klanten gaan helpen met het behalen van doelen door de doelen van je klanten te bespreken. Deze doelen samen vast te stellen en vervolgens eenvoudig je klanten te gaan helpen om dit bij te houden. Met veel Online accountingtools kun je jouw klanten bijvoorbeeld toegang geven tot Dashboards met Key Performance Indicators (KPI's). Zo geef je op elk moment op elk apparaat realtime toegang tot de belangrijkste data die je klanten nodig hebben.

Met behulp van de boekhoudsoftwareapplicatie kun je de financiële gegevens van jouw klant eenvoudig en efficiënt analyseren. Hierdoor kun jij meer inzicht verschaffen in de sterke en zwakke punten van het bedrijf. Als adviseur zal de actuele informatie uit de financiële verslaglegging je helpen bij het identificeren van kansen. Zo kun je snel zien waar de grote kosten zitten en aanduiden waar het implementeren van kostenbesparende procedures een goede strategie is.

Als doorgewinterde adviseur met kennis van de branche is het voor de ondernemer van grote waarde dat je hun financiële informatie kunt vergelijken met die van de concurrentie en collega’s.

Klanten willen business partners die helpen bij het behalen van doelen.

Als adviseur heb jij een uniek breder perspectief in wat je klant precies kan verbeteren om zijn doelen te bereiken. Het meedenken en signaleren op basis van de cijfers is iets waar kantoren veel meer en sneller inzicht in hebben dan de ondernemer zelf. De ondernemer heeft zelf vaak geen vergelijk.

Wanneer je jouw vaardigheden inzet om aan die veranderde behoefte van ondernemers te voldoen en ze ondersteunt om die doelen te bereiken, is het een vereiste dat de software die je kiest, de nieuwe benadering ondersteunt en de voorwaarden voor succes mede creëert.

Digitalisering van je accountancypraktijk kan je aanzienlijke tijdwinst opleveren; tijd die je vervolgens kunt besteden aan het bieden van meerwaarde aan je klanten.

Geïnteresseerd in hoe je ondernemers kunt helpen bij het bereiken van doelen?

Ontdek hoe je met Asperion de beste business partner van je klant kunt worden.

Onze toegewijde accountancy specialisten zijn beschikbaar wanneer je kennis wilt maken. Bij Asperion praat je niet met verkopers, maar met collega’s uit de praktijk en kun je gewoon eens samen praten over de mogelijkheden.

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?