Black Friday zorgt voor een hoop extra bonnen en facturen. Het online koopjesfestijn is een uitgelezen kans om als ondernemer ook te profiteren van extra scherpe aanbiedingen op bijvoorbeeld nieuwe apparatuur, computers, printers of andere bedrijfsmiddelen.

Of je nu een upgrade van je laptop, een nieuwe koelkast voor je bedrijfskeuken of zelfs een extra scherpe deal op bouwmaterialen in de wacht wilt slepen: op deze steeds populairder wordende dagen regent het kortingen. Het kan een uitgelezen kans zijn om te investeren in je onderneming.

Elke verkoop en zakelijke aankoop zorgt voor een bon of een factuur die je als ondernemer of boekhouder snel wilt verwerken.

Voor veel ondernemers geldt dat ze liever aan de slag gaan met die nieuwe aankoop dan dat ze zich om de administratie moeten bekommeren. Om nu te voorkomen dat het werk zich opstapelt, is het slim om bonnen en facturen meteen te verwerken.

Snel bonnen en facturen verwerken is geen probleem voor de boekhouder of ondernemer met de boekhouding in je broekzak.

Zet je huidige mobiel of de net met korting aangeschafte nieuwe mobiel nu meteen slim in voor je administratie!

Maak met je mobiel snel foto’s van bonnen en facturen en stuur deze rechtstreeks naar je administratie met de gratis mobiele app van Asperion.

Bonnen en facturen kun je op deze manier eenvoudig inscannen, uploaden én registreren. Hierdoor vergeet je niets te boeken en bespaar je veel tijd. Deze tijd kun je nu gebruiken om van je nieuwe aanschaf te genieten. Veel plezier!

De Asperion Mobile App downloaden?

De Asperion Scan App is te downloaden voor zowel Android als Apple gebruikers en is volledig gratis. Het gebruik van de app zit inbegrepen bij het Asperion abonnement voor iedereen die over een eigen login account beschikt.

Nog geen Asperion account?

Vraag direct geheel vrijblijvend een proefaccount aan, download de App en ervaar zelf hoe snel en gemakkelijk het werkt!

www.asperion.nl/proefadministratie/

Wil jij ook jouw boekhouding in je broekzak?
Lees over alle features en functies van deze app op onze website: https://www.asperion.nl/mobile

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?