Uren en kilometer-registratie met de Asperion Mobile App
Steek de boekhouding in je broekzak. Onderweg uren en kilometers registreren met de app.

Steek je boekhouding in je broekzak! Met de laatste update van de Asperion Mobile App kun je nu ook onderweg direct eenvoudig je uren en kilometers registreren..

Een sluitende uren- en kilometerregistratie is een must voor ondernemers. Zo voorkom je sores met de Belastingdienst.

Waarom is het belangrijk je uren te registreren?

Voor ZZP’ers is een goede urenregistratie erg belangrijk. Kleine ondernemers kunnen namelijk aanspraak maken op een fiscaal voordeel, wanneer je een minimum aantal uur per jaar aan je onderneming besteedt.

Zo kun je profiteren van de ondernemersaftrek, waarbij er een bedrag van de winst mag worden afgetrokken. 1) Dit betekent in de praktijk een verlaging van je inkomsten belasting.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om inzichtelijk te hebben welke werkzaamheden en eventueel kilometers gefactureerd moeten worden aan je klant.

Gebruik de Asperion Mobile App om direct je uren te verantwoorden na een opdracht. Ervaring leert, dat achteraf invullen veel meer tijd kost omdat je deze details vaak later niet meer goed kunt herinneren.

Profiteer van de ondernemersaftrek met een sluitende urenregistratie. 1)

Waarom de kilometers registreren?

Een sluitende kilometerregistratie is een must voor ondernemers. Bij een controle van de Belastingdienst zijn ze altijd extra alert op een sluitende administratie.

Vaak weet je niet meer precies waar je 2 weken geleden naartoe bent gereden. Door onderweg met de app direct elke rit te registreren blijft de administratie op orde en voorkom je problemen.

Met de software van Asperion hoef je alleen de zakelijk gereden kilometers te registreren. Door het invoeren van de kilometerstanden van de auto wordt berekend wat het aantal privé gereden kilometers is door de zakelijk geregistreerde kilometers van het totaal af te halen.

Lees in onze online help nog veel meer over de kilometerregistratie functie of vraag het aan je boekhouder of accountant.

De Asperion Mobile App downloaden?

De Asperion Scan App is te downloaden voor zowel Android als Apple gebruikers en is volledig gratis. Het gebruik van de app zit inbegrepen bij het Asperion abonnement voor iedereen die over een eigen login account beschikt.

Nog geen Asperion account?

Vraag direct geheel vrijblijvend een proefaccount aan via: www.asperion.nl/proefadministratie/

Wil jij ook jouw boekhouding in je broekzak?
Lees over alle features en functies van deze app op de website: https://www.asperion.nl/mobile


Asperion – Experts in online boekhouden
+ Daar kun je op rekenen

1) Fiscale regels zijn onderhevig aan veranderingen en verschillende criteria. Raadpleeg je financieel adviseur of de website van de Belastingdienst voor de laatste wet- en regelgeving.

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?