Hoogste tijd om de MOBILE APP in combinatie met SCAN en HERKEN in te zetten!!

Boekhouden kost veel tijd als er achteraf gecorrigeerd moet worden door invoerfouten bij handmatige gegevensinvoer: verkeerde bedragen, verkeerde kostensoort, BTW vergeten enz. Gelukkig kan het inzetten van Scan en Herken/OCR dit voorkomen en helpt jou en je boekhouder om tijd te besparen en efficiënter te werken!

Herken je het gevoel dat bonnen en facturen overal vandaan lijken te komen en stapels documenten nog verwerkt moeten worden en de deadline snel nadert?

Na het weekend weet je dat de boekhouder weer in je mailbox zit met die terechte, maar o zo vervelende vraag: Kun je die gegevens aanleveren?

Het zijn vragen waar je eigenlijk geen tijd voor hebt.

Ik heb echt geen hekel aan mijn boekhouder, maar wel aan die vragen die er gesteld worden. Het maakt me ervan bewust dat de boekhouding weer achterloopt.
Daar gaat mijn weekend!

Natuurlijk heb je geen hekel aan je boekhouder, maar wel aan die vragen die je eraan herinneren dat de boekhouding achterloopt door jou toedoen. Daar gaat inderdaad je weekend! Aan de andere kant, stel je eens voor dat al zijn klanten dit zouden doen? Dan worden dat voor het administratiekantoor weer een hoop nachtelijke uurtjes om alles te verwerken. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Stel je eens voor dat dit anders kan!

Ontdek hoe met je MOBILE APP en de SCAN en HERKEN functie efficiënter kunt werken én altijd up-to-date kunt blijven. Wat een rust…… pff…. boekhouder en jij, allebei blij!! Schrijf je nu in voor onze online kennissessie op 9 maart om 16:00 uur en leer hoe je het meest optimaal gebruik kunt maken van onze scan en herken techniek.

Wil je meer weten over de voordelen van Scan en Herken? Neem dan contact met ons op of ervaar het gemak zelf met een gratis Asperion proefversie. Je zit nergens aan vast!

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?