Persoonlijke ontmoetingen en samenwerking

Wat een fantastische dag vol energie en ideeën. Het was weer fijn om zoveel mensen persoonlijk te ontmoeten en te spreken. Een bijzonder woord van dank aan iedereen die aanwezig kon zijn. Jullie lieten ons zien dat de kracht van samenwerking en kennisdeling echt kan bijdragen aan innovatie.

Indrukwekkende Ontwikkelingen en Slimme Functies

Tijdens deze Accountancy Update Meeting hebben onze collega's Jurgen van der Haar en Sabine Post een selectie van onze vele indrukwekkende ontwikkelingen getoond.

Embedded services

Bij Asperion zijn we altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze gebruikers.
Eén van de innovaties is het gebruik van embedded services zoals factuurfinanciering. Dit zijn extra services die we integreren in ons online boekhoudprogramma, waardoor administratiekantoren en hun klanten direct toegang krijgen tot extra functies zonder dat zij tussen verschillende platformen hoeven te schakelen.
Door het pallet aan handige diensten te verbreden, draagt dit niet alleen bij aan een hogere klanttevredenheid, maar kan het ook bijdragen aan betere klantbehoud en positieve mond-tot-mondreclame voor kantoren.

Met Asperion in je broekzak, wordt boekhouding niet alleen voor de ondernemer maar ook het kantoor een fluitje van een cent!

Mobile App

Een ander belangrijk hoogtepunt was de introductie van onze verbeterde mobiele app. We hebben onze Mobile app geoptimaliseerd met nieuwe functies zoals kilometer- en urenregistratie en het aanmaken van verkoopfacturen. De app biedt een enorme meerwaarde voor administratiekantoren waardoor ze hun werkzaamheden verder kunnen stroomlijnen. Alles wat een klant aanlevert of aanmaakt in de app, wordt direct verwerkt in de boekhouding.

Door een naadloze samenwerking met de ondernemers mogelijk te maken biedt onze mobile app precies wat de ondernemer wil en een flinke tijdsbesparing voor het kantoor.

Onze eigen Wil de Vries en Pascal van Bakkum brachten deze nieuwste en toekomstige slimme functies van Asperion tot leven met aansprekende praktijkvoorbeelden.

Asperion Accountancy Update Meeting 2023

Het Enthousiasme en de Bevestiging van Onze Klanten

De respons op de ontwikkelingen overtrof onze verwachtingen. Het enthousiasme van jullie, onze gewaardeerde klanten, hebben bevestigd dat we op de juiste weg zijn.

Meer dan een Online Boekhoudplatform

Zoals bij velen bekend is: bij Asperion streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een online boekhoudplatform.
We willen een partner zijn voor groei. Een ambitie die we alleen kunnen waarmaken door voortdurend te luisteren en te leren van jullie, onze gebruikers.

Inspirerende Gesprekken en Toekomstplannen

We zijn nog steeds onder de indruk van alle inspirerende gesprekken. We kijken ernaar uit om de resultaten van deze ideeën in onze toekomstige plannen te zien.

Krachtig Achter Onze Gebruikers

We kunnen het niet genoeg benadrukken: Dankzij jullie bijdragen kunnen we nog krachtiger achter onze gebruikers staan en blijven we ons verbeteren en bouwen aan jullie toekomst.

Asperion, daar kun je op rekenen!

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?