In de tijd waarin we nu leven, bieden technologische ontwikkelingen ons steeds meer gemak en stellen ons in staat om handelingen sneller en eenvoudiger uit te te voeren. Uiteraard volgt Asperion deze trend en een nieuwe betalingsoptie van een factuur met een betaallink in de e-mail past perfect in dit plaatje. En de kans is groot dat u voortaan sneller betaald krijgt!

Klanten waarderen het enorm wanneer je het makkelijker maakt om te betalen. De Asperion Payment functie biedt dus voordelen voor de klant en jezelf!

Betaallink opnemen in de e-mail

Hoe werkt Asperion Payment precies?

Wanneer een klant een dienst of product afneemt, ontvangt hij of zij hiervoor een factuur. Om het betaalproces zoveel mogelijk te vergemakkelijken voor de klant, voeg je een betaallink aan de factuurmail toe. Dan kunnen ze er voor kiezen om jouw facturen op dezelfde gemakkelijke manier te betalen zoals ze al hun online aankopen betalen.

Voor het instellen van de betaallink volg je deze stappen:

1. Maak een koppeling naar betaalprovider Mollie, want dat is de eerste betaalpartner waarmee we voor deze dienst koppelen. Dat kan direct vanuit Asperion.

2. Geef aan in je Mollie account welke betaalopties jij jouw klanten wilt geven.
In Nederland is iDEAL erg populair. Voor België is dit Bankcontact.

3. Tot slot voeg je een betaalknop toe aan je email, die je verzendt bij je factuur. Hiervoor kun je een van onze beschikbare email templates kiezen of een eigen email te creëren.

3. Tot slot voeg je een betaalknop toe aan je e-mail, die je verzendt bij je factuur. Hiervoor kun je een van onze beschikbare email templates kiezen of een eigen e-mail te creëren.

Wat kost het gebruik van deze functie?

Betaalprovider Mollie zal per betaling een paar dubbeltjes in rekening brengen. Asperion brengt voor deze functie niéts extra’s in rekening.

Voordelen betaalknop aan e-mail toevoegen

Uiteindelijk maak je van een dergelijke optie alleen gebruik wanneer je er echt voordeel uit haalt. Gelukkig is dit bij het gebruik van Asperion Payment zeker het geval. Het zorgt namelijk voor de volgende punten:

  • Snellere betaling klanten: Een mooie betaalknop met ingebouwde link zorgt voor een snellere betaling van de klanten. Gezien het ze weinig moeite kost, hebben ze de neiging om het meteen te regelen. Je hebt het betreffende bedrag dan al snel op de rekening staan. Bij deze snelle afhandeling heb je zelf natuurlijk ook baat.
  • Gebruiksvriendelijk: Daarnaast zullen klanten dit naar alle waarschijnlijkheid als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Met één druk op de knop komen ze al in het juiste scherm terecht om de factuur te betalen. Dat gemak wordt natuurlijk op prijs gesteld.
  • Komt professioneel over: Tot slot voegt het ook een bepaalde mate van professionaliteit aan je bedrijf toe. Klanten zien dit ook. Ze beseffen dat je moeite hebt gedaan om de factuur op deze gebruiksvriendelijke manier aan te bieden. Hierdoor is de kans groot dat je wordt geprezen om de afhandeling en laat je laat een goede indruk achter.

Asperion biedt méér dan Online Boekhouden.
Nog geen Asperion Online Boekhoudpakket? Probeer 30 dagen gratis.

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?