Asperion heeft samen met haar partner HoorayHR een nieuwe koppeling gerealiseerd. Met HoorayHR kun je als ondernemer eenvoudig je HR processen stroomlijnen, waaronder het declaratieproces. Het is vanaf nu mogelijk om HoorayHR te koppelen met je Asperion boekhouding. Zo heb je met één klik alle declaraties van je medewerkers direct in het online boekhoudpakket van Asperion.

Integreer Hooray HR met Online Boekhouden van Asperion

HoorayHR, alles-in-één HR software voor ondernemers

Asperion werkt graag samen met partners die MKB’ers helpen bij het stroomlijnen van processen. Hoe meer zaken geautomatiseerd, hoe meer tijd er over is voor je business.

HoorayHR is alles-in-één HR software voor het MKB en helpt om de HR processen van je onderneming volledig te automatiseren. HoorayHR helpt ondernemers bij het stroomlijnen van declaraties, personeelsdossiers, verlofregistratie, verzuimregistratie, bedrijfsmiddelen, urenregistratie en contractbeheer. Met HoorayHR heb je al je HR zaken samen op één plek. Hierdoor hoef je geen onnodige tijd meer kwijt te zijn aan je HR administratie en kan je focussen op wat er echt toe doet.

Voordelen integratie Asperion en HoorayHR

De integratie met HoorayHR is specifiek geschikt voor MKB’ers met een team tussen de 5 en 100 medewerkers. Een eenvoudige HR oplossing, waarmee het financiële proces wordt ondersteund. De voordelen:

  • Eén HR app voor de medewerker, eenvoudig scannen van bonnetjes
  • Declaraties worden automatisch doorgezet naar Asperion
  • Inclusief UBL bestand voor directe verwerking van de btw
  • De medewerker heeft altijd op tijd zijn geld
  • Direct tijd bespraren voor jou als ondernemer

Hoe werkt de integratie met HoorayHR?

De medewerker kunnen met de declaratieapp van HoorayHR eenvoudig bonnetjes inscannen. De werkgever keurt eenvoudig de declaratie goed en het bonnetje wordt meteen overgezet naar je boekhouding in Asperion. Door deze slimme integratie hoef je de declaratie niet meer handmatig over te nemen uit HoorayHR of zelf het bonnetje inscannen en in Asperion te zetten. Hiermee is je boekhouding meteen compleet. Zo heb je geen gedoe meer met losse bonnetjes, en heeft je medewerkers altijd op tijd zijn geld.

Direct aan de slag met integratie Asperion

Wil je direct aan de slag met de integratie Asperion en HoorayHR? Ga dan naar HoorayHR en activeer de integratie met Asperion.

Over Asperion

Asperion biedt méér dan Online Boekhouden. Door de directe koppelingen met andere software pakketten maakt Asperion ondernemen makkelijker. Nog geen Asperion Online Boekhoudpakket? Probeer 30 dagen gratis.

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?