Bij Asperion doen we op dagelijkse basis ons uiterste best om boekhouding makkelijker, sneller en overzichtelijker te maken. Een belangrijk onderdeel daarvan is het creëren van nieuwe functies en het verbeteren van bestaande functies. Functies die het werk van het accountants- en administratiekantoren nog efficiënter maken.

Zo hebben we recentelijk de bestaande koppeling met het loonpakket Loket.nl geautomatiseerd zodat de loonjournaalposten voortaan automatisch in de boekhouding ingelezen worden. De functie is voor alle bestaande gebruikers zonder extra kosten direct beschikbaar.

Loonkoppeling met Loket.nl
Asperion integreert Loket.nl binnen de boekhouding.

Dit levert een aantal duidelijke voordelen op:

– Tijdsbesparing: Efficiëntie is iets wat iedere accountant of boekhouder nastreeft. Wanneer iets makkelijker, sneller en daardoor beter kan, is het altijd iets om te overwegen. Dankzij deze nieuwe functie ga je al snel merken dat dit tijd bespaart. Gezien er sprake is van een koppeling, verloopt het ophalen van de loonjournaalposten bijna volledig automatisch. Er zijn slechts een paar muisklikken vereist voor het gewenste resultaat.

– Export en import van bestanden niet meer nodig: Immers achter de schermen ligt de koppeling namelijk reeds vast en deze regelt voortaan de automatische aanlevering van de loonjournaalposten, zonder extra werk.

– Kleinere foutmarge: Tot slot verklein je er ook de foutmarge mee. Bij het moeten doen van diverse handmatige handelingen is er altijd een kans dat er iets fout gaat. Wanneer je werkt met een koppeling als deze, neemt die kans juist af.

Asperion gaat op dezelfde weg verder

Zoals uit deze nieuwe functie onder andere blijkt, stellen we ons bij Asperion ten doel om handwerk zoveel mogelijk te automatiseren en steeds meer processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Daarmee bespaar je tijd, is het minder foutgevoelig en wordt een administratie “sneller” gevuld, waardoor je sneller inzicht hebt in de administratie en kun je je cliënten adequaat informeren over de bedrijfsresultaten.

Focus op het automatiseren van terugkerende handelingen

Bij Asperion zetten we ons op dagelijkse basis in om meer van dit soort functies klaar voor gebruik te krijgen.

Daarbij werken we in veel gevallen uiteraard samen met leveranciers van andere software. In plaats van alles zelf te bouwen, is er vaak ook al veel beschikbaar. Het is dan nog een kwestie van het verzorgen van een goede integratie. Door bepaalde functies te integreren met Asperion ontstaat er een sterk verbeterd eindproduct. Het is dan ook steeds ons doel om de samenwerking met díe leveranciers aan te gaan, die kwalitatief goede software leveren en waarbij de integratie waarde toevoegt voor jou als gebruiker van Asperion.

Meer weten over Asperion?
Nog geen gebruiker van Asperion Online Boekhoudsoftware? Neem eens een kijkje op onze website en ontdek de voordelen voor u als accountants/ administratiekantoor of als ondernemer. – www.asperion.nl

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?