Asperion heeft samen met haar partner Speedbooks een nieuwe koppeling gerealiseerd.

Met Speedbooks kun je als administratiekantoor, maar ook als ondernemer eenvoudig meerdere dashboards creëren en overzichtelijk rapportages samenstellen.

Een greep uit de vele mogelijkheden: SBR, managementrapportages, jaarrekening, consolidatie, begroting, winst & verliesrekening… en natuurlijk eigen rapportages.

Het is mogelijk om Speedbooks eenvoudig te koppelen met je Asperion boekhouding. Haal met één klik alle financiële data snel en foutloos op vanuit het online boekhoudpakket van Asperion en verwerk alle cijfers in overzichtelijke dashboards die precies aangeven hoe elk onderdeel van jouw organisatie presteert.

Integratie tussen Speedbooks en Online Boekhoudpakket Asperion
Integreer Speedbooks met Online Boekhouden van Asperion

Speedbooks, businessrapportagesoftware voor ondernemers, accountants- en administratiekantoren.

Asperion werkt graag samen met partners om processen verder te optimaliseren waarmee zij kantoren in de accountancy en MKB’ers ondersteunen.

Door de nieuwe koppeling tussen Speedbooks en Asperion bespaar je tijd, zodat je je kunt onderscheiden met proactief advies. Hoe meer zaken er makkelijk gemaakt worden, hoe meer tijd er over is voor je business of het adviseren van je klanten.

Iedereen die handmatig financiële rapportages maakt, weet dat dit tijd vergt. Nog te vaak gaat er kostbare tijd verloren bij het samenstellen van complexe spreadsheets en het achteraf corrigeren van handmatige foutjes kosten bij het maken van de rapportage altijd meer tijd dan je denkt.

Inzicht in de prestaties per week, maand of kwartaal? Geen probleem met de periodieke rapportages in Speedbooks. Dankzij deze functionaliteiten van Speedbooks bespaar je tijd.

Voordelen integratie Asperion en Speedbooks

De koppeling met Speedbooks is een mooie oplossing bovenop de reeds ingebouwde analyse en rapportagemogelijkheden binnen Asperion.

De voordelen:

  • Handmatig opstellen van rapportages is verleden tijd.
  • Razendsnel jaarrekeningen, liquiditeitsbegrotingen, budgetrapportages etc.
  • In 2 klikken digitaal deponeren.
  • Alle rapporten zijn naar wens te customizen.
  • Overzichtelijke managementrapportages waar je een bedrijf op kan sturen.
  • Een eigen in te delen dashboard, die je onderweg kunt bekijken

Hoe werkt de integratie met Speedbooks?

Door de nieuwe directe API-koppeling met Asperion, kan een gebruiker met een druk op de knop een Asperion administratie volledig automatisch inlezen in het Speedbooks platform. In een paar stappen heb je een uitgebreid en aanpasbaar dashboard welke je automatisch kunt laten verversen. Zo heb jij altijd en overal real-time inzicht in jouw financiële administratie!

Speedbooks vertaalt je boekhoudkundige cijfers naar inzicht en geeft gevoel bij de cijfers.

Direct aan de slag?

Wil je direct aan de slag met de integratie Asperion en Speedbooks? Ga dan naar Speedbooks en activeer de integratie met Asperion.

Over Asperion

Asperion biedt méér dan Online Boekhouden. Door de directe koppelingen met andere softwarepakketten maakt Asperion boekhouden graag makkelijker. Nog geen Asperion Online Boekhoudpakket? Probeer 30 dagen gratis.

Het gezamenlijke webinar van Speedbooks & Asperion.

Wil je meer te weten komen over hoe Asperion en Speedbooks er samen voor kunnen zorgen dat je nog meer tijd creëert voor jouw klanten, schrijf je dan in voor het webinar.

Tijdens dit webinar laten wij je zien wat je met Speedbooks en Asperion allemaal kan doen. Meld je hier gratis aan!

Share This Story, Choose Your Platform!

Diensten aanbieden zonder zorgen!

Jij wil een stabiele betrouwbare dienstverlener zijn voor jouw klanten.

Dat kan alleen als je kan vertrouwen op jouw boekhoudpakket
én je leverancier als een echte business partner.

Wil je weten hoe jij dat kan bereiken door met Asperion te werken?